0

طرز تهیه کباب بختیاری در تابه

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه کباب بختیاری در تابه
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396  10:26 AM

طرز تهیه کباب بختیاری در تابه

 


چی لازم داریم؟


روغن برای سرخ کردن ۳ ق غ


پیاز خلالی خرد کرده ۲ عدد متوسط


فیله گوساله خلالی خرد کرده ۳۰۰ گرم


سینه مرغ مکعبی خرد کرده ۳۰۰ گرم


قارچ ورقه ای خرد کرده ۱۰۰ گرم


نمک و فلفل به میزان لازم


مخلوط ادویه (زیره،جوزهندی،پودر تخم گیشنیز) ۱ ق چ


زعفران حل کرده یک دوم ق غ


فلفل دلمه ای خلالی خرد کرده ۱ عدد


پیاز و جعفری خرد کرده به مقدار لازم

 


چطوری بپزیم؟


مرغها را مکعبی و گوشت را نواری برش بزنید. پیاز را هم خلال خرد کنید و داخل تابه تفت بدهید تا کمی سبک شود. بعد گوشت را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت بدهید حدود ۴-۵ دقیقه ،سپس مرغ را اضافه کنید و آن را هم تفت بدهید.


قارچها را ورقه ای خرد کنید و به همراه نمک و فلفل و ادویه و زعفران اضافه کنید و بگذارید دوباره تفت بخورد تا کاملا مواد بپزد و بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید. این یک مورد را کمی کمتر از مقدار رسپی هم بریزید اشکالی ندارد چون اصولا فلفل دلمه ای طعم غالب دارد و خیلی ها دوست ندارند.

 

کباب آماده شده را داخل ظرف بریزید و با پیاز و جعفری و نان پیتا میل کنید. اگر هم نبود با نان معمولی. اینقدر خوشمزه است که به نوع نانش فکر هم نمی توانید بکنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza mohammad_khoshghamat
دسترسی سریع به انجمن ها