کباب فلفلی با سس خردل
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 10:03 AM
چی لازم داریم؟
فلفل سبز 2 عدد
گوشت چرخ کرده 150 گرم
سیر 2 عدد
فلفل دلمه به میزان لازم کمی، قرمز باشد
سس خردل 1 قاشق چای خوری یا پودر خردل
لیمو ترش 1 عدد برای رنده کردن پوست آن
زعفران به میزان لازم کمی
پودر فلفل قرمز به میزان لازم نمک و فلفل سفید
پنیر پیتزا به میزان لازم
پیازچه به میزان لازم
چطوری بپزیم؟
به گوشت چرخ کرده برگ سیر ریز خردشده، پیاز رنده شده ، پیازچه ، کمی فلفل دلمه قرمز ریز خرد شده ، یک قاشق چای خوری سس خردل یا پودر آن ، رنده پوست لیمو ترش ، کمی زعفران ، نمک ، فلفل سفید ، پودر فلفل قرمز اضافه کنید.
فلفل های سبز باریک و بلند را از کنار یک برش دهید و داخل فلفل پنیر پیتزا بریزید و بعد فلفل را با گوشت پوشش دهید به طوری که بالا و پایین فلفل بیرون بماند .
بعد کبابمان را با حرارت کم سرخ کنید به مدت دو یا سه دقیقه بعد درب ظرف را بگذارید تا ارام بپزد.
در این فاصله سس ان را تهیه میکنیم .
طرز تهیه سس کباب فلفلی
کمی گردو ، نعناع تازه ، پیازچه ، سیر، فلفل قرمز دلمه ای، روغن زیتون را داخل غذا ساز بریزید و دریک ماهیتابه اول یک پیاز کوچک را رنده کنید و بعد رب گوجه فرنگی اضافه کنید کمی تفت بدهید ، زعفران و کمی اب لیموی تازه اضافه کنید و مواد داخل غذا ساز را به رب اضافه کنید و تفت دهید ، کمی اب اضافه کنید و اجازه دهید حداقل پانزده دقیقه سس ما جا بیافتد .
مقداری از این سس را به کبابمان اضافه کنید و بقیه را موقع سرو روی کباب فلفلی ها بریزید.
کباب فلفلی رامیتوانید با نان، کته، و یا با چلو میل بفرماید
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست