دسر مافین موز، پیشنهاد خوشمزه بعد از شام
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 8:53 AM
چی لازم دارم:
آرد ۱٫۵ پیمانه
جوش شیرین۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
موز له شده۴ عدد
شکر سفید۱/۴ پیمانه
تخم مرغ زده شده۱ عدد
کره ذوب شده۱/۳ پیمانه
شکر قهوه ای۱/۳ پیمانه
دارچین نوک قاشق چای خوری
گردو برای تزئین ۱ پیمانه
چطور بپزم:
۱ ) دمای فر را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم نمایید . قالب های کاپ کیک را با کره چرب نمایید و یا با کاغذهای مخصوص مافین بپوشانید.
۲ ) یک و نیم پیمانه آرد را با جوش شیرین و بیکینگ پودر و نمک مخلوط نمایید
۳ ) موز ، شکر ، تخم مرغ و کره ذوب شده را با هم بزنید . سپس ترکیب موز را به مخلوط آرد اضافه نمایید و به هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند
۴ ) خمیر آماده شده را درون قالب ها بریزید
۵ ) شکر قهوه ای را با دو قاشق غذاخوری آرد و دارچین مخلوط نمایید . کره را به آن ها اضافه نمایید و خوب به هم بزنید . سپس ترکیب آن ها را روی خمیر موز داخل قالب ها بریزید . با گردو تزیین کنید
۶ ) قالب ها را حدود ۱۸ الی ۲۰ دقیقه داخل فر که از پیش گرم نموده اید ، بگذارید تا قهوه ای رنگ شوند و اگر به آرامی روی سطح آن ها فشار دهید ، به حالت اولیه خود بازگردند . مافینِ موز آماده است
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست