0

پخت کیک هویج را با این دستور ساده تجربه کنید

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

پخت کیک هویج را با این دستور ساده تجربه کنید
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396  8:48 AM

پخت کیک هویج را با این دستور ساده تجربه کنید

 


این کیک هویج ساده و سریع بهترین و خوشمزه‌ترین عصرانه در روزهای بهاری است. با ترکیب هویج، گردو، پودر نارگیل و ادویه جات تند می‌توان یک کیک خوش طعم و عالی درست کرد. این کیک مرطوب را می توانید با آیسینگ ماسکارپونه تزئین کنید.

 


چی لازم دارم:


۷۵ گرم آرد


½ قاشق چای خوری پودر زنجبیل


½ قاشق چای خوری پودر دارچین


½ قاشق چای خوری بکینگ پودر


۲ عدد هویج رنده شده


۵۰ گرم گردو خرد شده


۳۰ گرم پودر نارگیل


۷۵ گرم شکر قهوه ای


۲ عدد تخم مرغ


۳ قاشق غذاخوری آب پرتقال


۷۵ گرم کره ذوب شده

 


مواد لازم برای آیسینگ:


۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه


۳ قاشق غذاخوری پودر شکر


۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل

 


چطور بپزم:


در ابتدا فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم می کنیم و بعد داخل قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی قرار می‌دهیم.


آرد، ادویه جات و بکینگ پودر را با هم در ظرفی ترکیب می‌کنیم.


گردو، نارگیل، شکر و هویج را به مواد خشک اضافه می کنیم.


تخم مرغ، آب پرتقال و کره را اضافه کرده و هم می‌زنیم.


مواد را داخل قالب می ریزیم و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر قرار می‌دهیم.


سپس از فر بیرون آورده و منتظر می‌مانیم تا سرد شود.


برای درست کردن آیسینگ، ماسکارپونه، پودر شکر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کرده هم می‌زنید تا مواد کاملا نرم و یکدست شود.

 

سپس آیسینگ را روی کیک می‌ریزیم و با گردو روی آن را تزئین می‌کنیم.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها