0

آموزش طبخ صحیح سبزیجات

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

آموزش طبخ صحیح سبزیجات
سه شنبه 12 اردیبهشت 1396  4:17 PM

 
 

طبخ سبزی‌ جوشاندن سبزی‌ پختن درست سبزی‌ پختن بیش‌ازاندازه سبزی‌

برای طبخ صحیح سبزیجات بهتر است بیشتر دقت کنید به گونه ای که مانع از بین رفتن املاح و موادمعدنی این موادغذایی شوید سرخ کردن و پختن زیاد سبزی می تواند تمامی خواص آن ها را از بین ببرد می خواهیم به توصیه های متخصصین تغذیه در این زمینه دقت کنیم .

مرجع مشاوره و درمان زخمبا پرومكس، حرفه‌ای آراسته شويد

 

 پختن درست سبزی‌ها به‌طور مناسب خواص تغذیه‌ای آن‌ها را حفظ خواهد کرد و پختن بیش‌ازاندازه سبزی‌ها باعث می‌شود که ویتامین‌ها و مواد مغذی باارزش از دست بروند.

هنگامی‌که سبزی‌ها را می‌جوشانید، مواد مغذی محلول از آن‌ها به آب پس داده می‌شود و از دست می‌رود.جوشاندن سبزی‌ها هم ممکن است باعث  پخته ‌شدن بیش‌ازاندازه آن‌ها شود و آن‌ها نرم، رنگ‌ورورفته و وارفته کند.

فقط هنگامی است که می‌خواهید سوپ درست کنید، می‌تواند سبزی‌ها را بجوشانید و حتی در این مورد هم باید مدت زمان جوشاندن را کوتاه نگهدارید

به این نکات در مورد پختن سبزی توجه کنید:

– به جای خیساندن سبزی‌ها ممکن است باعث شود برخی از مواد مغذی‌شان در آب حل شود و از دست برود، می‌توانید با استفاده از یک برس نرم و آب سبزی‌های با پوست ضخیم تمیز کنید.

–  به جای جوشاندن سبزی‌ها آن‌ها را بخارپز کنید.

– سبزی‌ها را با اجاق مایکروویو در مدت کوتاه‌تری می‌توان پخت و به این ترتیب ممکن است مواد مغذی آن‌ها بهتر حفظ شود.

 
 
منبع: همشهری آنلاین

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها