ماهنامه سفره ایرانی - ستایش پاکدل: به جای اینکه هر آخر هفته جوجه و کباب سیخ بزنید و اینطوری دلی از عذا دربیاورید، کمی هم به فکر سلامتی تان باشید و اینبار کباب سبزیجات درست کنید.
مواد لازم:
- بادنجان (برش داده شده): یک عدد
- کدو سبز (اسلایس شده): یک عدد
- فلفل دلمه ای زرد (برش داده شده): یک عدد
- فلفل دلمه ای قرمز (برش داده شده): یک عدد
- گوجه گیلاسی (از وسط دو نیم شده): 6 عدد
- سیر (دو نیم شده): یک حبه
- روغن زیتون فرابکر: به مقدار لازم
- سرکه بالزامیک: به مقدار لازم
- برگی آویشن تازه (ریز خرد شده): یک عدد
- برگ ارگانوی تازه (ریز خرد شده): یک عدد
- فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
- برگ رزماری (ریز خرد شده): یک عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. برگ آویشن، ارگانو و رزماری را ریز خرد کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید. یک حبه سیر از وسط دو نیم شده را اضافه کنید. روغن زیتون فرابکر، سرکه بالزامیک، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز را اضافه کرده و کمی روی حرارت قرار دهید.
2. سبزیجات را بشویید و به ابعاد مناسب برش دهید. سپس آنها را به سیخ بکشید. روی آنها با برس مخلوط روغن زیتون را بمالید و در گریل کباب کنید. (در طول زمان پخت گه گاه با برس روی آنها از مخلوط روغن زیتون بمالید).