کباب مرغ هندی
دوشنبه 11 اردیبهشت 1396 9:19 PM
مواد لازم
سینه مرغ چرخ شده - 500 گرم
زرده تخم مرغ - یک عدد
نمک - یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه - نصف قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز( به دلخواه) –نصف تا یک قاشق چای خوری
پودر زنجبیل - نصف قاشق چای خوری
گشنیز خرد شده - 2 قاشق سوپ خوری
فلفل سبز خرد شده - یک قاشق سوپ خوری
آبلیمو - 2 قاشق سوپ خوری
سیر رنده شده - 2 حبه
پیاز رنده شده و آب گرفته شده - 1 عدد
کره - 30 گرم
زعفران دم کرده - 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
در ظرف مناسبی مرغ ،زرده تخم مرغ، فلفل سبز، گشنیز، سیر و پیاز ،نمک و ادویه و آبلیمو را مخلوط کنید و ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند. روی ظرف را بپوشانید و یک ساعت در یخچال بگذارید.
بعد مواد را به سیخ چوبی بکشید و دوباره 15 دقیقه در یخچال بگذارید.
اگرمواد چسبندگی لازم را نداشت، مقداری آرد ذرت به آن اضافه کنید. کباب ها را در تابه کمی چرب شده، سرخ کنید. در حالی که کباب سرخ می شود، کره حل شده با زعفران را با قلم مو روی آن بمالید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست