طرز تهیه مسقطی انار
جمعه 8 اردیبهشت 1396 9:09 PM
مسقطی از خوراکی های نوستالوژیک ایرانی است که در این مطلب طرز تهیه مسقطی انار را آموزش خواهیم داد.
آب انار:حدود 4 لیوان
شکر:2 لیوان
نشاسته مرغوب:حدود 7 تا 8 قاشق غذاخوری
گلاب:نصف لیوان
کره:3 قاشق غذاخوری
ابتدا آب انار را با نشاسته مخلوط کنید تا حل شده و بعد آن را روی حرارت قرار دهید و بجوشانید تا کمی غلیظ شود.
شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.
پس از آن، گلاب و کره را هم افزوده و پس از شفاف و ذوب شدن کره، مسقطی را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با پودر پسته یا نارگیل تزئین کرده، در یخچال بگذارید تا خوب بسته شود.
در صورتی که آب انار شیرین بود، می توانید از میزان شکر کم کنید.
مسقطی انار جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مسقطی انار را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.