طرز تهیه کشکول ایرانی
جمعه 8 اردیبهشت 1396 9:07 PM
فقط اسم این دسر نیست که به سرزمین خودمان برمی گردد. این شیرینی خوشمزه اصالت ایرانی دارد، اما از آنجا که بسیار به مذاق پادشاهان عثمانی خوش آمد، تبدیل به دسرکلاسیک آنها شد. کشکول به آسانی فرنی و به خوشمزگی پودینگ بادام انگلیسی است.
بازدید : 1,037 نفر
بادام خلال یا پرک:120 گرم
شیر:600 میلی لیتریا دو و نیم پیمانه
آرد برنج:25 گرم
شکر:6تا4 قاشق غذاخوری
پودر پسته:برای تزئین
به کمک غذاساز، هاون یا چرخ گوشت بادام را پودر کنید. 4-3 قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
در یک کاسه کوچک کمی شیر را به آرد برنج اضافه کنید تا به صورت خمیر شل درآید.
باقی شیر را همراه شکر در یک قابلمه روی شعله متوسط بگذارید تا به جوش آید. مخلوط شیر و آرد برنج را در قابلمه بریزید. شعله را کم کرده و مدام مایه را با قاشق چوبی هم بزنید. مایه را آنقدر روی شعله نگه دارید تا به غلظتی برسد که روی قاشق چوبی بماسد.
خمیر بادام را اضافه کرده و روی شعله کم 20 تا 25 دقیقه آن را بپزید. در این مرحله هم مایه را دائم هم بزنید تا غلیظ شود. کشکول را در کاسه های سرو ریخته و در یخچال بگذارید تا سرد شود. پودر پسته را روی دسر پاشیده و سرو کنید.
کشکول ایرانی جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
کشکول ایرانی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.