تزیین ژله سفره هفت سین به شکل سبزه عید
جمعه 8 اردیبهشت 1396 9:05 PM
برای تزیین سفره هفت سین امسال یک “ژله هفت سین” به شکل سبزه عید تهیه کنید. با تصاویر به صورت مرحله به مرحله و دقیق آموزش ببینید.
بازدید : 41,207 نفر
خانم های خوش سلیقه ایرانی سفره هفت سین را تمام عیار می چینند. برای تزیین سفره هفت سین عید نوروز امسال شما هم به سبک خوش ذوق های دنیا هنر آشپزی و سفره آرایی ژله هفت سین یا همان ژله سبزه سفره هفت سین تهیه و تزیین کنید . این ژلهبیشتر شب عید سرو می شود و یا می تواند برای تزیین میز نوروز شما ایده ای زیبا باشد.
ژله آلوئه ورا | 2 بسته |
ژله قرمز رنگ | 1 بسته |
رنگ سبز خوراکی | کمی |
ژل مات | به میزان لازم |
پودرژلاتین | 100 گرم |
آب | 224 گرم |
شکر | 224 گرم |
شیر تبخیرشده | 336 گرم |
اسانس یا طعم دهنده بیرنگ | اندکی |
ژله آلوئه ورا را تهیه نموده و در قالب مسطح شیشه ای گرد به قطر تقریبی 25 سانتیمتر بریزید و بگذارید ببندد.
ژلاتین را روی آب بپاشید. شکر و شیر تبخیر شده را مخلوط نموده و روی حرارت بگذارید، سپس ژلاتین را بیفزایید و اندکی حرارت دهید. مواد را از الک رد کرده، اسانس بزنید و کمی از آن را سبز کنید و بگذارید ولرم شود.
ژله آلوئه ورا را تهیه نموده و در قالب مسطح شیشه ای بریزید ژلاتین را روی آب بپاشید
حال کمی از مواد را در سرنگ نو با سر سوزن 18 یا 21 ریخته و از مرکز به اطراف به صورت عمود و مارپیچ خطی عمودی از ژل مات سبز را در آلوئه ورا تزریق کنید. مراقب باشید با کف ظرف فاصله داشته باشید.اگر احیانا از مواد بیرون زد پاک نکنید. اگر احیانا مواد ژل مات سرد شد و بست، چند ثانیه حرارت دهید تا شل شود. سوزن ها را نیاز نیست خیلی کنار هم بزنید، چون وقت گیر خواهد بود، با فاصله کفایت می کند. چون بعدا آن را پرپشت جلوه خواهیم داد.
شکر و شیر تبخیر شده را مخلوط و روی حرارت بگذارید، ژلاتین را بیفزایید و اندکی حرارت دهید
وقتی کل طرف را به صورت خطی مارپیچ از مرکز به اطراف پر کردید (حدود 5 تا 10 دقیقه زمان خواهد برد). حال، مابقی ژل مات سبز را روی کار بریزید تا ضخامت یک تا دو میلیمتر از سطح کار پوشش داده شود، تا کار شما پر پشت جلوه کند.
مواد را الک کرده و کمی از آن را سبز کنید و بگذارید ولرم شود و با سرنگ داخل ژله تزریق کنید
آن را در یخچال بگذارید. ژله ی قرمز را مطابق دستور بسته حاضر کرده و کمی از ژل مات سفید به آن بیفزایید تا جلوه ماتی پیدا کند و آن را روی ژله سبزه بریزید تا حالت ربان رنگی دور ژله را تداعی کند. قالب را 2 ساعت در یخچال قرار داده، سپس با کمک فرو بردن در ظرف آب گرم و برگرداندن در ظرف سرو مرطوب، آن را از قالب خارج کنید.
آن را در یخچال بگذارید، ژله ی قرمز را حاضر کرده و از ژل مات سفید به آن بیفزایید تا جلوه ماتی پیدا کند
شیر تبخیر شده در قوطی هایی شبیه شیرعسلی به فروش می رسد.
با استفاده از ژله مات، ژله شما بسیار خوش برش شده و کار با آن بسیار ساده تر از روش هایی مثل دنت، خامه و امثال این است که حاوی ژلاتین نیستند.
این دستور 500 گرم کربوهیدرات،400گرم پروتئین،30گرم چربی و 2430گرم کیلو کالری انرژی دارد.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.