طرز تهیه سالاد لوبیا سبز با تخم مرغ
جمعه 8 اردیبهشت 1396 9:00 PM
سالاد لوبیا سبز پیشنهاد امروز ما برای سالاد است که قرار است تخم مرغ را هم اضافه کنیم تا طعم جدیدی را تجربه کنید.
لوبیا سبز پاک شده - 700 گرم
روغن زیتون - دو قاشق غذاخوری
کره - دو قاشق غذاخوری
مغز نان سفید پودر شده - یک پیمانه
تخم مرغ آب پز - یک عدد
جعفری تازه خرد شده - چهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفل - به میزان لازم
آب و نمک را در قابلمه بزرگی حرارت دهید و لوبیا سبز را در آن بجوشانید تا بپزند، ولی کاملا نرم نشوند، سپس آن را آبکشی کنید و روغن زیتون را به آن اضافه، هم بزنید و اجازه دهید تا خنک شود.کره را در تابه حرارت دهید و مغز نان پودر شده را در آن تفت دهید تا طلایی شود. تابه را از روی حرارت بردارید و جعفری خرد شده و سپس تخم مرغ رنده شده را به آن بیفزایید و هم بزنید. لوبیاها را در ظرف مناسب بریزید و مخلوط مغزنان، جعفری و تخم مرغ را روی آن بریزید و سرو کنید.
سالاد لوبیا سبز جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
سالاد لوبیا سبز را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .