طرز تهیه سالاد گشنیز و گوجه
جمعه 8 اردیبهشت 1396 8:56 PM
کنار هر غذایی، یک سالاد سبک به هضم غذا کمک زیادی میکند و باعث شادابی و نشاط شما میشود .این سالاد ساده و راحت بهترین، آسان ترین و خوشمزه ترین گزینه برای یک وعده غذایی است. میتوانید به جای گوجه معمولی از گوجه گیلاسی استفاده کنید.
گوجه فرنگی رسیده و سفت :700 گرم
پیاز خردشده :¾ پیمانه
برگ گشنیز تازه :½ پیمانه
آب لیمو ترش :3 قاشق سوپخوری
فلفل تازه چیلی جالاپنو :½1 قاشق سوپخوری
سیر خردشده :2 قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم
برگ گشنیز را خرد میکنیم.
دانههای جالاپینو را جدا میکنیم.
گوجه فرنگی ها را فیله کرده، دانه های آن را جدا و خرد می کنیم.
در انتها پیاز را به همراه برگ گشنیز، آب لیمو ترش، سیر، فلفل چیلی و نمک اضافه میکنیم.
سالاد جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
سالاد را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.