طرز تهیه سالاد کلم و نارگیل
جمعه 8 اردیبهشت 1396 8:54 PM
سالاد کلم و نارگیل بسیار خوشمزه و مقوی با عطر نارگیل است که تهیه آن را به شما پیشنهاد میکنیم.
کلم برگ :500 گرم
سیر :3 حبه
فلفل قرمز تند :یک عدد
زنجفیل تازه پوست کنده :یک تکه 3 سانتی
زردچوبه :2 قاشق غذاخوری
دانه خردل :2 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل :¼ پیمانه
روغن مایع گیاهی :2 قاشق غذاخوری
این سالاد ترکیبات خاصی دارد و طعمی تازه را به شما و اطرافیان تان معرفی می کند.
تابه را روی حرارت متوسط گرم می کنیم. روغن مایع گیاهی ( روغن زیتون، کنجد...) را داخل تابه می ریزیم و حرارت می دهیم تا کامل داغ شود.
سیر را خرد کرده، به همراه فلفل قرمز تند (که باریک باریک خرد کرده اید) و زنجفیل اضافه می کنیم و 1 تا 2 دقیقه با حرارت بالا سرخ می کنیم تا عطر غذا بلند شود.
بعد از آن زردچوبه و خردل را اضافه می کنیم و به سرخ کردن ادامه می دهیم تا دانه های خردل شروع به بالا و پایین پریدن کند.
کلم خرد شده و پودر نارگیل را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم. حدود 4 دقیقه همراه با سرخ کردن مواد را تفت می دهیم تا کلم نرم شود.
سالاد آماده است، اجازه دهید کمی سرد شود سپس سرو کنید.
سالاد کلم و نارگیل جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
سالاد کلم و نارگیل را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .