طرز تهیه سالاد سیب زمینی و اسفناج با سس سیر
جمعه 8 اردیبهشت 1396 8:51 PM
سس سیر این سالاد سالم بهش طعم بی نظیری میده. فقط 75 واحد کالری داره و این سالاد سرشار از اسیدفولیکه.برای سرو سالاد، اسفناج و سیب زمینی رو ترکیب کرده و کمی نمک روش بپاشین، سس رو روش ریخته و خوب هم بزنین. و با برگ های شاهی تزیین کنید.
اسفناج خرد شده 1 فنجان
سیب زمینی پخته خرد شده 2 فنجان
نمک برای مزه دار کردن
سیر خرد شده 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
کشک کم چرب 2 قاشق غذاخوری
پودر شیر 1 قاشق چاخوری
پودر خردل 1/2 قاشق چایخوری
همه مواد تشکیل دهنده سس رو با هم در یه ظرف مخلوط کرده و تا زمانی که صاف و یکدست بشه هم بزنین. بعدش بذارینش داخل یخچال تا خنک بشه. برای نیم ساعت اسفناج رو در یه ظرف پر از آب سرد قرار بدین. بعد از این زمان آبکشی کرده و داخل یه پارچه در یخچال بذارین تا زمانی که بخواین سروش کنین. سیب زمینی ها رو هم داخل یخچال بذارین. برای سرو سالاد، اسفناج وسیب زمینی رو ترکیب کرده و کمی نمک روش بپاشین، سس رو روش ریخته و خوب هم بزنین. و با برگ های شاهی تزیین کنیدو فورا سرو کنین.
سالاد سیب زمینی جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
سالاد سیب زمینی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .