0

شخصیت سیاسی و عرفانی حضرت امام(ره)

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:شخصیت سیاسی و عرفانی حضرت امام(ره)
پنج شنبه 7 اردیبهشت 1396  8:31 PM

من از مقام معظم رهبری استدعای عاجزانه دارم كه دستور بدهند از شاگردان بدون واسطه حضرت امام (رحمه الله) ستادی تشكیل شود تا مستقیما بر كار تبیین اندیشه های ایشان نظارت كنند. گاهی می بینیم سمینارها و كنگره ها و همایش هایی به عنوان تبیین اندیشه های حضرت امام برگزار می شود كه دبیر، رئیس یا منشی آن اصلا حضرت امام (رحمه الله) را درك نكرده است و مدعی هم هستند كه می خواهند اندیشه های ایشان را تبیین كنند. باید یك هیاتی باشند كه از عناصر اصلی و اركان اندیشه های امام حراست كنند، وگرنه به مرور زمان، در همین همایش ها و كنگره ها به نام تبیین اندیشه های حضرت امام (رحمه الله) و تبیین انقلاب اسلامی به تدریج، اندیشه های حضرت امام (رحمه الله) تحریف خواهد شد، كما این كه می بینیم الان در سرمقاله های بعضی از نشریات همین كنگره ها و همایش ها فقط به آن بخش هایی از افكار و سخنان حضرت امام (رحمه الله) می پردازند كه در راستای اغراض و اهداف و اندیشه های خودشان است، به ابعادی كه با مبانی سیاسی و فكری خودشان منافات دارد، نمی پردازند؛ در مورد آزادی، خشونت، مردم سالاری، رای مردم، مقبولیت، مشروعیت و مانند آن. ما می بینیم كسانی كه به اسم حضرت امام (رحمه الله) مقاله می نویسند، در واقع، دارند اندیشه های ایشان را تفسیر به رای می كنند و به نفع خودشان از آن بهره برداری می كنند. این یك خطر بزرگ است كه شاگردان حضرت امام متاسفانه در برابر هجوم تبلیغاتی كه امروزه از سوی بعضی دگراندیشان نسبت به آن ها صورت می گیرد عقب نشینی می كند. من از مسؤولان فرهنگی كشور درخواست می كنم كه برای حفاظت از آثار حضرت امام (رحمه الله) سرمایه گذاری كنند. از شاگردان حضرت امام (رحمه الله) هم استدعا می كنم كه جدا به فكر حراست از اندیشه های ایشان باشند و دچار جوزدگی و فضاسازی های كاذبی كه امروزه برخی مطبوعات در پی آن هستند، نشوند.andisheqom.com 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها