پاسخ به:شخصیت سیاسی و عرفانی حضرت امام(ره)
پنج شنبه 7 اردیبهشت 1396 8:26 PM
اگر هم مطرح می شد، جنبه هایی مطرح می شد كه قطعا تاثیر منفی از ایشان بر جای می گذاشت. همین مقداری را هم كه ما از رسانه های غربی درباره ایشان می شنویم یا می بینیم یا می خوانیم به دلیل نفوذ شخصیت خود حضرت امام (رحمه الله) در جهان است. یادم نمی رود روزی با یكی از سیاهان امریكای جنوبی كه به تازگی شیعه شده بود، برخورد كردم. تاریخچه گرایش خود را به اسلام بیان می كرد. از او پرسیدم: چه عاملی باعث شد كه به اسلام علاقه مند شوی؟ گفت: من مسیحی بودم، مسیحی كاتولیك. در مسیحیت، چیزی ندیدم. به امریكا و بعد به كانادا آمدم. یك مسیر دایره وار را طی می كردم تا خودم و راه خودم را بیابم. اول به طور طبیعی به اسلام اهل تسنن منتقل شدم و بعد فقط با یك بار گوش دادن به كلام امام شما، كه مفاهیم آن را نمی فهمیدم (چون به فارسی بود، ولی جاذبه های معنوی بسیاری داشت) خود به خود به تشیع علاقه مند شدم. از آن پس حرفهای امام را دنبال كردم پیامها شنیدنی و جاذب بودند، به امام عشق پیدا كردم و به دنبال آن با مطالعه منابع شیعی و انگیخته از محبت وعشق به امام خمینی (رحمه الله) به شیعه گرویدم. بنابراین، اگر شخصیت امام (رحمه الله) انعكاسی هم داشته بیش تر به دلیل جاذبه های شخص امام (رحمه الله) بوده، نه كارهای تبلیغاتی كه مجاری اطلاعاتی ما انجام داده اند.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.