0

آموزش های کاربردی در مورد رایانه و شبکه

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به:آموزش های کاربردی در مورد رایانه و شبکه
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396  8:47 PM

آموزش اجرای آندروید ۲٫۲ Froyo روی کامپیوتر شما با سه روش !




آموزش های کاربردی در مورد رایانه و شبکهآندروید یکی از سیستم عامل های معروف دنیای موبایل است که همه چشم ها را به خود خیره کرده است . البته به غیر از گوشی های موبایل روی تبلت ها نیز وجود دارد که شاید از بین تبلت ها بتوان به Galaxy Tab های شرکت سامسونگ اشاره کرد که معروف ترین سری تبلت هایی هستند که از سیستم عامل آندروید استفاده میکنند .
حالا کاری به این مسائل نداریم و همه این ها جهت اطلاع شما خوانندگان عزیز بودند .
شاید شما هم مثل من گوشی و یا تبلت آندرویدی نداشته باشید ، اما با خواندن اخبار مربوط به آن و دیدن قابلیت هایش ، علاقمند به استفاده از آن شده باشید .
من هم مدتی سعی بر انجام این کار داشتم که خوشبختانه موفق شدم . اکنون اینجا راهنمای این کار را مینویسم تا شما دوستان هم بتوانید این کار را انجام دهید . پس با گویا آی تی همراه باشید ……….
اولین کاری که باید انجام دهید دانلود فایل ISO مربوط به این نسخه از سیستم عامل آندروید است . حجم این فایل حدود ۸۴ مگابایت است که برای سرعت های پایین ، دانلود کردن آن مشکل است . البته میتوانید از طریق کافی نت ها این فایل را دانلود کنید ( با تشکر از دوست عزیزمان رضا جان به خاطر ارسال لینک دانلود بدون تحریم گوگل ) .
پس از اتمام دانلود فایل ، تقریبا ۷۰ درصد کار تمام شده است . اکنون به مرحله اجرای آندروید روی سیستم میرسیم که در اینجا با یک دو راهی مواجه خواهیم شد . شما میتوانید به یکی از دو روش زیر عمل کنید :
۱- اجرای آندروید بروی ماشین مجازی .
۲- اجرای آندروید به صورت مستقیم بروی سیستم .

روش اول ، اجرای آندروید بروی ماشین مجازی :
ماشین مجازی نرم افزاری است که حالت شبیه سازی شده از یک کامپیوتر دیگر را بروی کامپیوتر شما اجرا میکند . به عنوان مثال با استفاده از یک ماشین مجازی ، شما میتوانید روی ویندوز خود ، سیستم عامل هایی مثل لینوکس ، نسخه های مختلف ویندوز ، مک او اس ایکس و یا حتی آندروید را داشته باشید .
پس تا اینجا متوجه شده اید که ماشین مجازی به چه صورت کار میکند .
در این قسمت ما از نرم افزار مشهور Virtual Box استفاده خواهیم کرد . اگر این برنامه را در اختیار ندارید ، میتوانید از اینجا آن را دانلود کنید .
پس از نصب Virtual Box آن را اجرا کنید . با پنجره ای مانند تصویر زیر مواجه خواهید شد .

آموزش های کاربردی در مورد رایانه و شبکه

در قسمت سمت چپ برنامه لیستی از سیستم عامل هایی وجود دارد که نصب کرده اید . به عنوان مثل مشاهده میکنید که من سیستم عامل لینوکس ، توزیع ابونتو را نصب کرده ام .
حالا قصد داریم تا آندروید را نیز در Virtual Box راه اندازی کنیم . پس از سمت چپ و بالای برنامه ، روی دکمه New کلیک کنید .
پس از کلیک کردن بروی دکمه New یک ویزارد برای شما نمایش داده خواهد شد .
در مرحله اول روی دکمه Next کلیک کنید .
در مرحله دوم از شما خواسته میشود که نوع سیستم عامل و یک نام برای آن مشخص کنید . به دلیل اینکه سیستم عامل آندروید در بین هیچ یک از گزینه های موجود نیست ، پس باید به صورت زیر عمل کنیم .
در قسمت Name نام android را تایپ کنید . حالا در قسمت Operating System گزینه Other و در قسمت Version نیز گزینه Other/Unknown را انتخاب کنید .

آموزش های کاربردی در مورد رایانه و شبکه

سپس روی دکمه Next کلیک کنید .
در قسمت بعدی باید میزان RAM مورد نیاز برای سیستم عامل را انتخاب کنید . چون آندروید نیاز به رم زیادی ندارد میتوانید حدود ۱ گیگابایت رم را برای آن انتخاب کنید . البته اگر رم شما ۲ گیگابایتی هست ، میتوانید ۵۱۲ مگابایت هم میتواند انتخاب خوبی باشد . البته لازم به ذکر است که این موارد قابل تغییر هستند و در صورتی که تصمیم به تغییر این مقادیر بگیرید ، امکانش میسر است .
حالا باید گزینه Create new hard disk را انتخاب کنید تا یک هارد مجازی برای راه اندازی آندروید ساخته شود . سپس دکمه Next را کلیک کنید .
حالا یک ویزارد جدید جهت ساخت هارددیسک مجازی باز میشود که زیاد طولانی نیست .
صفحه اول که خوش آمدگوییست . پس Next را بزنید .
در صفحه دوم باید نوع فضایی را که میخواهید اختصاص دهید مشخص کنید . گزینه اول یعنی Dynamically expanding storage مناسب است . سپس Next را کلیک کنید .
صفحه سوم در مورد میزان فضای هارددیسک مجازی میباشد . به نظر من که تنظیمات پیشفرض مناسب است . به عنوان مثال میزان هارددیسک ۲ گیگابایت برای راه اندازی آندروید -عدد خوبیست و حتی میتواند کمتر نیز باشد . دکمه Next را بزنید تا به مرحله آخر بروید .
حالا روی دکمه Finish کلیک کنید .
به ویزارد اصلی باز خواهید گشت و در آنجا نیز باید روی دکمه Finish کلیک کنید .
تقریبا ۸۰ درصد کار تمام شده است و حالا وقت راه اندازی آندروید است .
در پنجره اصلی Virtual Box و در قسمت سمت راست آن ، روی android دو بار کلیک کنید .

آموزش های کاربردی در مورد رایانه و شبکه

باز هم با یک ویزارد دیگر روبرو خواهید شد که در اولین قدم باید دکمه Next را کلیک کنید .
در قدم بعدی باید فایل ISO مربوط به آندروید را به عنوان منبع نصب به برنامه بدهید . روش این کار هم بسیار ساده است . ابتدا در قسمت Media Source روی آیکونی که در تصویر زیر مشخص شده است ، کلیک کنید .

آموزش های کاربردی در مورد رایانه و شبکه

سپس در پنجره ای که باز میشود ، روی منوی Add کلیک کنید .

آموزش های کاربردی در مورد رایانه و شبکه

و حالا از روی هارددیسک خود ، فایل ISO مربوط به آندروید را پیدا کرده و آن را انتخاب کنید .
دوباره به پنجره قبلی باز خواهید گشت که باید روی دکمه Select کلیک کنید .
فایل به قسمت Media Source اضافه شد . روی دکمه Next کلیک کنید .
تــــــــــبــــــــریـــ ـــک ……………..
حالا فقط کلیک کردن روی دکمه Finish باقی مانده و پس از آن منتظر باشید تا منوی راه اندازی آندروید را مشاهده کنید .

آموزش های کاربردی در مورد رایانه و شبکه

چون من قصد آندروید را به صورت فعلی تست کنم ، پس حالت Live CD را انتخاب میکنم .

آموزش های کاربردی در مورد رایانه و شبکه

پس از بارگذاری آندروید که چیزی کمتر از ۵ ثانیه طول میکشد ، میتوانید وارد آن شوید و یک تجربه عالی داشته باشید .

آموزش های کاربردی در مورد رایانه و شبکه

روش دوم ، اجرا از طریق CD و یا Flash Memory :
اگر برنامه هایی مثل Virtual Box و یا امثال آن را در اختیار ندارید و یا نمیخواهید زحمت دانلود آنها به گردنتان بیفتد ، میتوانید به آندروید را به صورت مستقیم بروی سیستم خود اجرا کنید .
در اینجا باز هم دو روش وجود دارد :
۱- اجرا از طریق CD .
2- اجرا از طریق Flash Memory . 

اجرا از طریق CD : فوق العاده راحت است . فقط یک سی دی خام لازم دارید و یک برنامه رایت سی دی . مثلا برنامه Nero و امثال این برنامه . در این برنامه ها معمولا گزینه ای به نام Burn Image CD وجود دارد . کافیست این حالت را انتخاب کرده و فایل ISOO مربوط به آندروید را روی سی دی رایت کنید . پس از آن باید از طریق تنظیمات BIOS ، اولین بوت سیستم را روی CD/DVD ROM قرار دهید . سی دی رایت شده را داخل درایو قرار داده و سیستم را ری استارت کنید . دقیقا با چیزی مثل همان منوی آندروید که در برنامه Virtual Box اجرا کردیم ، مواجه خواهید شد .

اجرا از طریق Flash Memory : حتی یک فلش مموری ۵۱۲ مگابایتی نیز میتواند جوابگوی نیاز شما باشد . گرچه این روزها فلش کمتر از ۴ گیگابایت را به سختی میتوان پیدا کرد . پس در این زمینه محدودیتی نخواهیم داشت .
ابتدا باید بایستی برنامه UNetbootin را از اینجا دانلود کنید تا بتوانیم یک فلش مموری با قابلیت بوت برای آندروید بسازیم .
پس از دانلود برنامه ی مذکور ، ابتدا فلش مموری خود را به سیستم وصل کرده و سپس برنامه را اجرا کنید . در پنجره باز شده ، گزینه Disk Image را فعال کرده و روی دکمه ای که با ” . . . ” مشخص شده است کلیک کنید .

آموزش های کاربردی در مورد رایانه و شبکه

حالا باید فایل ISO مربوط به آندروید را از روی هارددیسک خود انتخاب کنید .
روی دکمه OK کلیک کنید تا فلش مموری شما تبدیل به یک راه انداز آندروید شود .
نکته : به منظور راه اندازی آندروید از طریق فلش مموری باید به این مورد نیز توجه داشته باشید که سیستم شما قابلیت بوت از طریق یو اس بی درایوها را داشته باشد .
باید یک بار سیستم را ری استارت کنید تا بتوانید وارد BIOS شده و تنظیمات مربوط به بوت از طریق یو اس بی داریوها را اعمال کنید . کافیست بوت اول سیستم را روی USB Drive تعیین کنید .
دوباره سیستم را ری استارت کنید تا بتوانید آندروید را از طریق فلش مموری بالا بیاورید .
منبع :گویا ای تی
 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها