آموزش درست کردن دنت زعفرانی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396 4:06 PM
شیر ۲ لیوان
-شکر ۳ قاشق غذا خوری
-نشاسته ۳ قاشق غذا خوری
-گلاب ۱ قاشق غذا خوری
-وانیل نوک قاشق چای خوری
-کره ۱ قاشق غذا خوری
-زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
به گزارش سفیدک بخش دسر و ترشی به نقل از شادکده : ۱-شیر سرد را در قابلمه بریزید . نشاسته و شکر را اضافه کنید . آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود .
۲-قابلمه ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید .
۳-وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید .
۴-باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود .
۵-حالا دنت شما آماده است . آن را از روی حرارت بردارید ، در ظرف های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید .
می توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته ، دارچین ، و یا ترافل رنگی تزیین کنید . برای طعم کاکائو به جای زعفران از پودر کاکائو استفاده کنید