0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:55 PM

در جمع کارکنان پالایشگاه تهران و جهاد سازندگی مازندران

تاریخ: 1358/10/19

ما سرفرازیم در عالم برای اینکه قیام کردیم بر ضد طاغوت

بسم الله الرحمن الرحیم
من نمی دانم از کجا شروع کنم تسلیت به ملت ایران برای فجایعی که در طول این مدت دیدند و شهدایی که داده اند یا بر فجایعی که در 15 خرداد به بار آمد یا فجایعی که 17 دی، 19 دی. ما تمام ایام سالمان در این دو سال اخیر ایامی بوده است که مصیبت برای ملت بوده است لکن توام با سرفرازی شهادت در راه اسلام خون دادن در راه استقلال ما هم سرفرازیم در عالم برای اینکه قیام کردیم بر ضد طاغوت. و ملت ما تمام قشرها بانوان آقایان تمام قشرهای ملت قیام کرد و بر همه قوای شیاطین غلبه کرد. مبارک باد بر شما این شهادت ها و این فداکاری ها و این مصیبت ها و باز مبارک باد بر شما این تحولی که در شما پیدا شد در صنعت نفت آن تحولی که پیدا شد و از آنجا شروع شد شریان اجانب را قطع کرد. مبارک باد بر شما این پیروزی و این تحولی که در تمام قشرها پیدا شده است که یک رشته آن همین سازندگی است که در همه جا هست و آقا الان بعضش را فرمودند.
من باید تشکر کنم از این ملت که همچو حس اعانت در آنها پیدا شده است حس تعاون پیدا شده است که خودشان بدون انتظار از این که قوه های دیگری به آنها کمک کند خودشان قیام کردند و در همه مسایل با قدرت پیش رفتند.

همان طور که مردانه قیام کردید و شکستید آن سد شیطانی را مردانه باقی باشید

برادران من! ایران امروز مال شماست دست های اجانب از آن کوتاه و توطئه گرها/همین/ به واسطه همین قیام شما و به واسطه کوتاه شدن دست اجانب در توطئه هستند. همان طور که مردانه قیام کردید و مردانه عقب زدید آن سد شیطانی را شکستید آن سد شیطانی را مردانه باقی باشید بر آن و نهضت خودتان را پیش ببرید. کشور مال شماست خرابی مال شماست و آباد کردن به عهده شما. خرابی اندازه ندارد این قدر نیست که بتواند یک قشری آن را آباد کند. خرابی به اندازه ای است که باید تمام افراد ملت قیام کند جدیت کند تا ترمیم کند. لکن قیام برای این امر هم قیام برای خداست و هم قیام برای اسلام و ملت و کشور خودتان است و باید به همین طور پیش برویم و دست توطئه گرها را قطع کنیم همان طور که دست اجانب را از مخالفان قطع کردید.

صحیفه نور جلد 22 صفحه 269

من از شماها تشکر می کنم از همه ملت تشکر می کنم از شما آقایان که زحمت کشیدید و این جا تشریف آوردید از پالایشگاه تهران و از شمال تشریف آوردید. خداوند همه شما را حفظ کند و موفق و موید.
والسلام علیکم ورحمه الله وبرکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها