0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:53 PM

در دیدار با برادران مسلمان کشور صحرا

تاریخ: 1358/01/19

در دیدار با برادران مسلمان کشور صحرا

اینهایی که شما گفتید همه جرم های شاه است، شاه این جرم ها را در ایران بیشتر از آنجا داشته است. در اینحا تمام اسلحه هایی که از پول خود این مردم و تانک و توپ هایی که از پول خود همین مردم تهیه کرده بود خودشان را به قتل رساند. ما جرایم او را می دانیم و این را هم که شما می گویید جرایم حکومت اوست و الان حکومت حکومت او نیست که شما می گویید. و این تخریبی هم که می گویید اگر سابقاً بوده البته با دست شاه بوده است و ما این جرایم را می دانیم و می دانیم که در خود ایران بیشتر از آنجا این جرایم جاری بوده است. بحمدالله دست او کوتاه شد و ملت ما پیروز شدند و الان گرفتاری ملت ما زیاد است و ما هم با همه مستضعفین که در عالم هستند مصاحب هستیم و تمام مستکبرین را محکوم می کنیم. و ما اگر چنانچه قدرت داشته باشیم تمام مستکبرین را از بین خواهیم برد. و من امیدوارم که این نهضت اسلامی ایران برای همه مستضعفین سرمشق باشد که پیروزی را به دست بیاورند. و این رمزی که در ایران باعث پیروزی شد عبارت از وحدت کلمه و اتکال به خدای تبارک و تعالی بود در همه ملت ها پیدا بشود و آنجا هم پیروز بشوند.
من از شما تشکر می کنم که به اینجا آمدید استفسار از حال ملت ما و ما می کنید و من همیشه دعا می کنم برای همه مسلمین بلکه همه مستضعفین من امیدوارم که شما هر جا که باشید کشور شما در رفاه باشد و آنها که ظلم می کنند از بین بروند. ما دعا می کنیم و امیدواریم که خداوند شما را تایید بکند و خدا نصرت عنایت بفرماید.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها