0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:52 PM

دستور العمل در مورد فعالیت های تجاری

تاریخ: 1357/11/28

دستور العمل در مورد فعالیت های تجاری

بسم الله الرحمن الرحیم
اینک که به خواست خداوند متعال و به همت و پیوستگی ملت شجاع و قهرمان ایران انقلاب اسلامی موفقیت های چشمگیری به دست آورد لازم دانستم از کلیه اعتصابیون محترم از روحانی دانشگاهی فرهنگی کارگر کارمندان بخش های مختلف دولتی و خصوصی دهقانان مطبوعات تجار و اصناف بازار تهران و شهرستان ها و عموم بازرگانان پیشه وران و صاحبان مشاغل - ایدهم الله تعالی - تشکر کنم.
زحمات فراوان و مشکلات زیادی که در طول این مدت تحمل کردید، مورد قدردانی اینجانب است. اعتصابات طولانی و سراسری و همبستگی بی نظیر شما به دنیا ثابت نمود که حاضر نیستید زیر بار دیکتاتوری و ستم بروید و حاضر نیستید اجانب در کشور شما دخالت نمایند و برای رسیدن به آرمان های اسلامی از هیچ گونه فداکاری مضایقه ندارید.
اکنون که به یاری خداوند آماده شروع به کار و شکستن اعتصابات هستید، باید به تذکرات ذیل توجه نمایید:
1- تجار و کسبه و تولیدکنندگان باید از اجحاف و گرانفروشی و هر نوع سوءاستفاده از شرایط موجود خودداری نمایند و سعی کنند قیمت ها کاملا عادلانه و بر وفق موازین شرعی باشد.
2- لازم است مساوات و برابری اسلامی را کاملا در نظر گرفته، نسبت به طلب هایی که به صورت چک و یا سفته و یا هر نوع دیگر دارند مراعات لازم را بنمایند و به بدهکاران مهلت کافی بدهند و از فشار آوردن به کسبه ای که به خاطر اعتصابات طولانی متضرر شده اند خودداری کنند و به آنان مهلت داده شود که بتوانند به طوریکه فشار بر آنها وارد نشود بدهکاری های خود را بدهند. من از تجار و بازرگانان انتظار دارم این امر انسانی و اسلامی را توجه نموده و عمل نمایند.
روح الله الموسوی الخمینی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها