0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:50 PM

مصاحبه تلویزیون فرانسه

تاریخ: 1357/10/29

مصاحبه تلویزیون فرانسه

سوال: از حضرت عالی تشکر بکنم به عنوان این که ما را قبول کردید که بیاییم با شما مصاحبه کنیم. مخبر ما از تهران گزارش می دهد که میلیون ها نفر در خیابان های تهران مشغول تظاهرات هستند. می خواستیم ببینیم که شما در جریان این امر هستید و نظرتان راجع به این تظاهرات عظیمی که در تهران وجود دارد چیست؟
جواب: تظاهرات در تهران تنها نیست در سایر بلاد ایران شهرستان های ایران هم هست و نظر من این است که برای چندمین بار رفراندم عمومی است به این که نه شاه را شاه سابق را - و نه حکومت او را و نه شورای سلطنتی را ملت ایران نمی پذیرد. و ملت ایران حکومت اسلامی می خواهد و همین رای عمومی است بر این که حکومت اسلامی را طالب است و چیز دیگری را غیر از این طالب نیست حکومت دیگری را نمی پذیرد.
سوال: صحبت از شورای سلطنت فرمودید آقای تهرانی آمدند به این جا که می خواهند با شما ملاقات بکنند و شما را ببینند. آیا شما می خواهید ایشان را ببینید و تماسی با شورای سلطنت داشته باشید؟
جواب: من تماسی با شورای سلطنت نمی توانم داشته باشم. ایشان از من تقاضای ملاقات کرد و گفتم به ایشان تذکر بدهند که تا شما استعفا ندهید از شورای غیر قانونی سلطنت و تا این که اعلام نکنید که این استعفا برای این است که قانونی نیست من با شما ملاقات نخواهم کرد.
سوال؛ همان طور که فرمودید رفراندم عمومی مردم در ایران در جریان است و این جمعیت کثیری که آن جا هستند می خواهند که شما برگردید. تا به حال فرمودید که هر موقعی که وقتش برسد بر می گردم. در چنین صورتی چه تصمیمی خواهید گرفت؟
جواب: باز هم همان را تکرار می کنم که وقتی که صلاح دیدم و رفتنم در آن جا اصلح بود خواهم رفت.
سوال: ما اطلاعاتی داریم که اعتصاب غذا در بعضی از پادگان ها و در بعضی از واحدهای نظامی صورت گرفته . آیا فکر می کنید که این علامت این است که ارتش شروع کرده به برگشتن به طرف شما؟

صحیفه نور جلد 22 صفحه 176

جواب: ما امیدواریم که ارتش به تمام اقشارش برگردد. البته قشرهایی از او رو به ملتند. لکن صلاح ارتش این است که همه برگردند به آغوش ملت و با شاهی که کنار رفت و دیگر برگشت ندارد هیچ تماسی نداشته باشند و توهم نکنند که باید به شاه وفادار باشند. شاهی که به ملت آنها خیانت کرد و این همه جنایات به برادران آن ها وارد کرد و ارتش را به صورت یک وابسته در آورد و اقتصاد ملت ما را فلج کرد و زراعت ملت ما را از بین برد این شاه قابل این نیست که به او توجه بشود و ارتش باید ارتش ملت باشد و ما ارتش را از خودمان می دانیم و اگر چند نفری در آنها خیانتکارند حسابشان از سایرین خارج است. و ما امیدواریم که همه آنها به آغوش ملت برگردند و از آنها ما پذیرایی خواهیم کرد.
سوال: برای مدت ها شما رفتن شاه را خواسته اید حال که او رفته می خواهید که دوستان شما در ایران قدرت را به دست بگیرند به چه نوعی؟ به صورت قانونی یا به صورت فشار افکار عمومی با این تظاهراتی که دارند؟
جواب: فشار افکار عمومی همان قانون است. سلطنت در ایران به آرای مردم به خیال آنها آمده است و حال آن که از اول هم نیامده بود. قانون ما این است که سلطنت باید به آرای عمومی مستقر بشود و الان آرای عمومی خلع کرده است او را بلکه مکرر اعلام خلع او را کرده. بنابر این ما همان فشار افکار عمومی که قانون واقعاً همان است باید قدرت را به دست بگیریم و حکومت را مستقر کنیم.
سوال: طبیعتاً در چنین شرایطی سوالات زیادی طرح می شود و از جمله آن که می گویند که شما آیت الله ها در ایران به همان اندازه که شاه ثروتمند است ثروت دارید و احیاناً از کشورهای مختلف کمک می گیرید. این پشتیبانی از کشورهای مختلف از کجاست و بعضی ها هم می گویند که به قدرت رسیدن شما برگشت به دوران گذشته است.
جواب: اما قضیه ثروتمند بودن روحانیین در ایران یک مطلب بسیار کذبی است که واضح است فساد او. و اما این که از جاهای دیگر پشتیبانی می شود آن هم تکذیب می کنم و ابداً از هیچ مملکتی از هیچ جایی به روحانیین ایران پشتیبانی نمی شود و کمک مالی نمی شود لکن مردم ایران علاقه دارند علاقه اسلامی دارند به روحانیین ایران و مردم ایران هر کمکی روحانیین بخواهند به آنها می دهند و احتیاج به کمک های خارجی ندارند.
سوال: قسمت دوم سوالم که مربوط به گذشته یعنی به عقب برگرداندن است.
جواب: این که گفته می شود که ما می خواهیم مملکت را به عقب برگردانیم این مطلبی بوده است که شاه برای این که دست و پا بزند و خلاص بشود از این گرفتاری که دارد منتشر کرده. ما با جمیع آثار تمدن موافقیم و مایلیم که مملکت ما مجهز بشود به جمیع آثار تمدن لکن نه به آن طور که شاه عمل کرد. شاه تمام آثار تمدن را در ایران به یک آثار فاسد کننده مفسد درآورد سینماها را محل فساد درست کرد اخلاق جوان های ما را فاسد کرد مراکز فحشا را زیاد

صحیفه نور جلد 22 صفحه 177

کرد، مراکزی که جوان های ما را عادت به چیزهای باطل مثل هروئین می کند زیاد کرد و ما با اینها مخالفیم. و اما با آثار تمدن و پیشروی به هیچ وجه مخالف نیستیم با پیشروی های شاه مخالفیم که پیشروی های او ما را به عقب برگردانده و /ما/ حالا سال های طولانی باید ایران زحمت بکشد تا اینکه ایران را به حالی برساند که ترمیم بکند این فسادهایی که شاه در ایران ایجاد کرده و این خرابی هایی را که به بارآورده.
سوال: اجازه بدهید که از طرف تلویزیون فرانسه از شما تشکر بکنم که ما را این جا خواستید. آیا فکر می کنید آن روزی که از این جا بروید متأسف خواهید بود از این محل از این مکان؟
جواب: / من / آن محل برای من هیچ مطرح نیست. من هر جا بتوانم خدمت بکنم به انسانیت خدمت بکنم به ملت خودم آن جا برای من خوب است. تا این جا بتوانم خدمت بکنم علاقه دارم که این جا باشم وقتی این جا نتوانم خدمت کنم علاقه ای به این جا ندارم به آن جا دارم که بتوانم خدمت بکنم.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها