0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:47 PM

نامه به شهید ثقةالااسلام آقای سعیدی

تاریخ: 1344/11/15

نامه به شهید ثقةالااسلام آقای سعیدی

بسمه تعالی
به عرض می رساند: مرقوم شریف که حاکی از سلامت مزاج شریف و از روی عرق سیادت و دیانت صادر شده بود، موجب تشکر گردید. از زحمات جناب عالی متشکرم. مطالبی که مرقوم شده بود چون جواب تفصیلی صلاح نیست، شرحی به آقای علم الهدی اهوازی گفتم که به جناب عالی تذکر دهند و اجمالش آن که دستگاه های خارجی از قبیل سازمان ملل و غیره جز اشخاص دست نشانده نیستند که برای مصالح ممالک بزرگ و اغفال ممالک کوچک ایجاد شده است. و اشخاص سیاسی از ممالک اسلامی که در خارج زندگی می کنند، تماس با آنها به صلاح روحانیت و اسلام نیست. و آنچه به من نسبت داده اند که قدری تند روی شده است، همان طور که حدس زده اید دروغ است، من کاری نکردم که تندروی باشد. از خداوند تعالی امید عفو دارم در قصور و تقصیر و از درگاه مقدسش توفیق خدمت به اسلام و مسلمین خواستارم. از جناب عالی امید دعای خیر دارم در حسن عاقبت.
والسلام علیکم
از این که تهران تشریف برده اید از جهتی خوشوقت شدم چون مرکز از هر جا بیشتر محتاج به علمای عاملین دارد. مساعی جمیله جناب عالی مورد تقدیر و تشکر است.
روح الله الموسوی الخمینی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها