پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396 8:47 PM
تاریخ: 1344/09/14
بسم الله الرحمن الرحیم
اینجانب در وضع حاضر نمی توانم به طوری که مایل هستم خدمت به مستمندان محترم قم یا سایر بلاد بنمایم و با اطلاعی که از حال مردم بی بضاعت بی پناه دارم برای فصل زمستان آنها نگران و متاثرم. از متمکنین محترم و اهالی خیر خواه ملت ایران - ایدهم الله تعالی - تقاضا دارم که در هر استان یا شهرستانی هستند در فکر مستمندان محترم محل خود باشند و راضی نشوند محترمین بی بضاعت و فقرای بی پناه از سرما و سختی معاش رنج ببرند. و از خصوص اهالی خیر خواه تهران و قم تقاضای کمک موثر برای تهیه ذغال برای فقرای محترم آن دو مرکز مهم دارم. امید است از عهده این مسوولیت بزرگ به خوبی برآیند و خداوند تعالی را که به آنها تمکن عنایت فرموده ناظر و حاضر بدانند. و اگر از وجوه خیریه و تبرعیه تامین این امر نشد، اهالی محترم و مومنین شریف جمیع بلاد - ایدهم الله تعالی - مجازند ثلث سهم مبارک امام - علیه الصلوه والسلام - را در تحت نظارت علمای اعلام محل - اعلی الله کلمتهم - یا معتمدین محترم - ایدهم الله - به مصرف مذکور برسانند. از خداوند تعالی توفیق و تایید عموم را خواستار و عظمت اسلام و مسلمین را امیدوارم.
والسلام علیهم و علی عبادالله الصالحین و رحمه الله و برکاته
روح الله الموسوی الخمینی
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.