0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:45 PM

نامه به شهید حجت الاسلام و المسلمین حاج سید مصطفی خمینی

تاریخ: 1343/08/13

نامه به شهید حجت الاسلام و المسلمین حاج سید مصطفی خمینی

نور چشم محترم آقا مصطفی ایده الله تعالی و وفقه لمرضاته
بحمدالله تعالی و له الشکر که قبل از ظهر روز چهارشنبه وارد آنکارا ترکیه شدم به سلامت. هوای این جا بهتر از قم است. شماها از جهت من نگران نباشید، حالم خوب است و نگرانی بحمدالله نیست، خداوند ان شاءالله خیر مقدر فرماید. آنچه لازم است تذکر دهم علاوه بر آن که به جمیع خویشاوندان و بستگان پس از ابلاغ سلام، سفارش کنید به صبر جمیل و عدم فزع، به هیچ وجه تشبث نکنید. خداوند تعالی آنچه مقدر فرموده واقع خواهد شد. آنچه لازم است به شما تذکر دهم آن است که اگر رضای خداوند تعالی و رضای مرا می خواهید با مادر و خواهران و برادر و بستگان مطلقاً حسن رفتار نمایید. همه محتاج به حسن سلوک شما هستند. تقاضا می کنم به همه خوش رفتاری نمایید. وقت حرکت گفته شد که اگر میل دارید، خانواده بیایند مانع ندارد، این جا هم تکرار شد، لکن با کمال میلی که به ملاقات همه دارم راضی نیستم بیایند و بیایید زیرا به شماها و ایشان بد می گذرد در محل غربت. برای من وسایل راحت فراهم خواهد شد ان شاءالله تعالی. لازم است چیزهایی را که می نویسم بدهید بیاورند، بنا است از شما بیایند بگیرند و بیاورند. آنچه یادم است می نویسم و اگر چیزی را فراموش کردم شما بفرستید، کتاب (مفاتیح) ، (صحیفه سجادیه) ، (مکاسب) و (حواشی) ، لباس از عبا و پیراهن و غیره. (قیچی ناخن گیر، قیچی اصلاح) (لازم نیست) مهر و جانماز، انگشترها این جا است. حوله هم بفرستید. برای این ماه وجه پیش آقای... است بگیرید شهریه را بدهید، برای تتمه زغال هم بگیرید.
* در نسخه دستخط، حضرت امام روی جمله داخل کروشه را خط زده اند و عبارت (لازم نیست) به این منظور است.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها