0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:44 PM

حکم انتصاب ثقه الاسلام آقای صادق احسان بخش در مورد انجام امور حسبیه و شرعیه

تاریخ: 1340/02/27

حکم انتصاب ثقه الاسلام آقای صادق احسان بخش در مورد انجام امور حسبیه و شرعیه

بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله رب العالمین والصلوه والسلام علی محمد و آله الطاهرین و لعنه الله علی اعدائهم اجمعین
و بعد جناب مستطاب عمادالاعلام و ثقه الاسلام، الخطیب المحترم آقای آقا شیخ صادق احسان بخش - دامت افاضاته و کثرالله امثاله - که مدتی عمر شریف خود را مصروف در تحصیل فضل و کمال نمودند و اکنون نیز از مروجین محترم و افاضل معظم هستند، از طرف حقیر مجازند در تصدی امور حسبیه و شرعیه که تصدی آن در عصر غیبت ولی امر و ناموس دهر (عجل الله فرجه الشریف و جعلنا الله فداه) از مختصات فقیه جامع الشرایط است، پس از برای ایشان است تصدی امور مذکوره با رعایت احتیاط. و نیز جناب ایشان مجازند در اخذ سهمین مبارکین و ایصال سهم سادات را به محل مقرر آن و صرف سهم مبارک امام (علیه السلام) را در اعاشه خودشان به نحو اقتصاد در صورت احتیاج و صرف یک ثلث از بقیه را در ترویج دیانت مقدسه اسلام و علو کلمه حق و ایصال دو ثلث دیگر را نزد حقیر برای صرف در حوزه علمیه.
و اوصیه ایده الله تعالی: بما اوصی به السلف الصالح من ملازمه التقوی و التمسک بعروه الاحتیاط و ارجو من جنا به ان لاینسانی من صالح دعواته.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
روح الله الموسوی الخمینی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها