0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:42 PM

نامه به ریاست قوه قضاییه در مورد رسیدگی هر چه بیشتر و دقیقتر به امور قضایی و کمی ها و کاستی ها

تاریخ: 1367/11/09

نامه به ریاست قوه قضاییه در مورد رسیدگی هر چه بیشتر و دقیقتر به امور قضایی و کمی ها و کاستی ها

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجت الاسلام آقای حاج سید عبدالکریم موسوی اردبیلی ریاست قوه قضاییه دامت افاضاته
با سلام و دعا برای شما و تمامی دست اندرکاران قوه قضاییه و امید موفقیت برای همه. شنیده می شود که مسائل و نصایح پدرانه پدر پیرتان موجب رنجش بعضی از دست اندرکاران قضاء کشور شده است و آنان که با فرهنگ حوزه سر و کار نداشته اند، گمان برده اند تلخی و شیرینی این گونه بحث ها و گوشزدها موجب شده است که علاقه من به شما و سایر عزیزان شورای عالی قضایی و دست اندرکاران دستگاه قضاء کم شده است. این گونه نیست، من شما را مردی صالح و متدین و از یاران خوب خود و انقلاب می دانم و از شما و سایر اعضاء شورای عالی قضایی که مورد علاقه من هستید می خواهم تا هر چه بیشتر و بهتر و دقیقتر به امور قضایی رسیدگی نمایید و کمی ها و کجی ها را با جدیت برطرف نمایید. انقلاب اسلامی ما انقلاب خود شماهاست. من هم مانند شما در خدمت انقلاب هستم، در جمهوری اسلامی همه باید با انتقادها و طرح اشکال ها راه را برای سعادت جامعه باز کنند.
خداوند به جناب عالی و حجج اسلام آقایان دادستان کل کشور موسوی خوئینی ها و اعضاء شورای عالی قضایی مقتدایی و بجنوردی و همچنین آقای مرعشی که با موافقت این جانب در جای دیگری تصمیم دارند خدمت کنند، اجر و ثواب عنایت فرماید و به همه نیرویی عطا فرماید که هر چه زودتر اشکالات بسیار قوه قضاییه را برطرف نمایند.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
روح الله الموسوی الخمینی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها