0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:33 PM

بیانات امام خمینی در دیدار با رئیس شورای عالی قضایی

تاریخ: 1366/04/08

اگر فرض کنیم ما کارهایی را نتوانستیم انجام بدهیم، ما به وظیفه مان عمل می کنیم

بسم الله الرحمن الرحیم
من همیشه دعاگوی همه اقشار ملت خصوصاً اینهایی که خدمتگزار هستند و مشغول به خدمت هستند، هستم. البته آقای رئیس دیوان عالی کشور مبالغه کرده اند، هر چه هست از اسلام است و از برکات وجود مبارک حضرت بقیه الله. ما، همه ما چیزی نیستیم. امیدوارم که خداوند شما را توفیق بدهد و من دعا می کنم به شما و می دانم که مشکل قضا یک مشکل بسیار دست بالایی است و به این زودی ها هم قابل حل نیست ولی با همت آقایان، با وقت صرف کردن آقایان انشاءالله که مشکلات قضا هم رفع می شود. و اگر فرض کنیم که نتوانستیم حل کنیم یا ما کارهایی را نتوانستیم انجام بدهیم، ما به وظیفه مان عمل می کنیم. و خدای تبارک و تعالی از ما بیشتر از آنچه قدرت داریم، نمی خواهد. ما انشاءالله که قدرت خودمان را صرف می کنیم و شما آقایان هم وقت خودتان را صرف می کنید و قضا چون یک مسأله بسیار بسیار مشکل و مهمی است، باید در ناملایمات تامل کنید و تحمل کنید و از خدای تبارک و تعالی بخواهید که شما را قدرت بدهد در این که حل کنید قضایا را.
من از همه شما و از شورای عالی قضایی ملتمس دعا هستم و تشکر به خدمتشان عرض می کنم و امیدوارم خداوند تبارک و تعالی به شماها اجر بدهد و در یک همچو مقامی، زمانی که ما گرفتار این همه بلیات هستیم، خودمان با هم مجتمع باشیم و همه اقشار ملت با هم باشند تا انشاءالله مسائل حل بشود.
انشاءالله خداوند به همه شما توفیق بدهد، به همه ملت ما توفیق بدهد که خدمتگزار اسلام باشند و خدا دشمنان اسلام را، دشمنان این جمهوری اسلامی را اگر هدایت نمی شوند، خودش به مقام خودش به آنها برسد.
والسلام علیکم و رحمةالله

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها