پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396 8:33 PM
تاریخ: 1366/04/08
بسم الله الرحمن الرحیم
من همیشه دعاگوی همه اقشار ملت خصوصاً اینهایی که خدمتگزار هستند و مشغول به خدمت هستند، هستم. البته آقای رئیس دیوان عالی کشور مبالغه کرده اند، هر چه هست از اسلام است و از برکات وجود مبارک حضرت بقیه الله. ما، همه ما چیزی نیستیم. امیدوارم که خداوند شما را توفیق بدهد و من دعا می کنم به شما و می دانم که مشکل قضا یک مشکل بسیار دست بالایی است و به این زودی ها هم قابل حل نیست ولی با همت آقایان، با وقت صرف کردن آقایان انشاءالله که مشکلات قضا هم رفع می شود. و اگر فرض کنیم که نتوانستیم حل کنیم یا ما کارهایی را نتوانستیم انجام بدهیم، ما به وظیفه مان عمل می کنیم. و خدای تبارک و تعالی از ما بیشتر از آنچه قدرت داریم، نمی خواهد. ما انشاءالله که قدرت خودمان را صرف می کنیم و شما آقایان هم وقت خودتان را صرف می کنید و قضا چون یک مسأله بسیار بسیار مشکل و مهمی است، باید در ناملایمات تامل کنید و تحمل کنید و از خدای تبارک و تعالی بخواهید که شما را قدرت بدهد در این که حل کنید قضایا را.
من از همه شما و از شورای عالی قضایی ملتمس دعا هستم و تشکر به خدمتشان عرض می کنم و امیدوارم خداوند تبارک و تعالی به شماها اجر بدهد و در یک همچو مقامی، زمانی که ما گرفتار این همه بلیات هستیم، خودمان با هم مجتمع باشیم و همه اقشار ملت با هم باشند تا انشاءالله مسائل حل بشود.
انشاءالله خداوند به همه شما توفیق بدهد، به همه ملت ما توفیق بدهد که خدمتگزار اسلام باشند و خدا دشمنان اسلام را، دشمنان این جمهوری اسلامی را اگر هدایت نمی شوند، خودش به مقام خودش به آنها برسد.
والسلام علیکم و رحمةالله
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.