0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:24 PM

بیانات امام خمینی در جمع رئیس دیوان عالی کشور و مسؤولین قوه قضاییه

تاریخ: 1364/04/18

قوه قضائیه اگر از روی موازین اسلامی انسانی رفتار کند، کشور را تواند نجات دهد

بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از تشکر از همه آقایان که زحمت کشیدند و این جا تشریف آوردند، باید عرض کنم، از آقای موسوی اردبیلی که در این موقع حساس، بدین خدمت بزرگ مشغولند، تشکر می کنم و همین طور از همه شما آقایان.
کشور ما، کشور تازه متولد شده ای است که با این که ملت ها با آن موافقند، اکثر دولت ها با ما مخالف می باشند. در دنیا این گونه تبلیغ می شود که ایران می خواهد منافع کلیه کشورها را از بین ببرد، در حالی که کشور اسلامی ما روی موازین اسلامی عمل می کند و هیچ گاه قصد تجاوز و تعدی به دیگران را ندارد. ما در مقابل عراق هم، تنها دفاع می کنیم. دفاع، حقی که شرعا و عقلا بر همه مسلمانان واجب است، خصوصاً مردم ایران که مورد تجاوز قرار گرفته اند.
البته در چنین مقطعی همه کارها مشکل است. قوه قضاییه مشکلاتش بیشتر از سایر ارگان هاست، چرا که قوه قضاییه دخالت در اموری می کند که اختلافی است و اختلاف بین مردم هم تمام شدنی نیست. ناچار، همیشه یکی از دو نفری که با یکدیگر اختلاف دارند ناراضی می رود. به همین جهت، کار بسیار مشکلی است و از طرفی هم، بسیار حساس و مورد توجه اسلام است. قوه قضاییه اگر از روی موازین اسلامی - انسانی رفتار کند، کشور را می تواند نجات دهد.
مسأله دادستانی که همه می دانید از امور بسیار مشکل و حساس است و آقای صانعی که مردی فاضل و عالم است و سال ها او را نزدیک می شناسم و او را عنصری فعال و خوب می دانم، تا به حال این سمت را داشتند که از زحمات ایشان تشکر می کنم. منتها اخیراً خسته شدند و به خاطر همین خستگی مدت هاست که تصمیم داشتند کنار بروند و ما می خواستیم باشند و ایشان از این سمت استعفا دادند که پذیرفته شد. با جناب آقای موسوی خوئینی ها هم آشنا هستم و ایشان را می شناسم و البته بعضی از آقایان هم ایشان را از هر جهت می شناسند؛ از جهت علمی که مورد تأیید بعضی از رجال و علمای علم هستند و از نظر تعهد هم که من خود، ایشان را خوب می شناسم. ایشان کارهای مهم را خوب انجام می دهند و مرد فعالی است.

صحیفه نور جلد 19 صفحه 185

امیدوارم همه با هم تفاهم داشته باشید. امروز همه ما محتاج تفاهم هستیم و همه ما باید با هم باشیم، چرا که اگر اختلاف کنیم استفاده اش را دیگران می برند.
انشاء الله آقای موسوی خوئینی ها با سعادت و سلامت کارشان را که چنین کار مهمی است، خوب انجام دهند. به هر صورت صلاح دیدم که به جای آقای صانعی برای چنین منصب بزرگی، ایشان باشند و ایشان محتاجند تا همه شما او را همراهی کنید و امیدوارم بین ایشان و شورای عالی قضایی و شما آقایان، تفاهم کامل باشد تا کشورتان به پیش رود و قضایای مهم را بتوانید حل کنید و از خداوند متعال توفیق و سعادت همه آقایان را خواستارم.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها