پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396 11:16 PM
تاریخ: 1358/04/01
بسم الله الرحمن الرحیم
تشکر می کنم از اینکه به ملاقات من آمده اید و همین طور از ملت شما. اسلام یک دین آسمانی است که برای ارشاد ملت ها و رفع اختلاف بین آنان و هدایت به کمالات انسانی و رفع ظلم و بیدادگری آمده است لکن مسلمین مجموعاً و تقریباً همین طور دولت های اسلامی از آن سری که اسلام برای آن آمده است یا غافل بودند و یا تغافل کردند و همه گرفتاری هائی که برای مسلمین در طول تاریخ ایجاد شده است برای همین جهت است که از تعلیمات اسلام دور بودند و نتوانستند آن هدایتی را که اسلام برای آن آمده است ادراک کنند و یا به واسطه اغراضی که داشتند نتوانستند انجام بدهند. مشکل عمده مسلمین همان دوری از اسلام و قرآن است و اگر مسلمین به حسب امری که خدای تبارک و تعالی فرموده است : (و اعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا) اگر به همین یک امر و نهی عمل می کردند تمام مشکلاتشان، مشکلات سیاسی، اجتماعی و اقتصادیشان رفع می شد و هیچ قدرتی نمی توانست با آن مقابله کند لکن مع الاسف به واسطه غفلت بعضی و عدم توجه بعضی و تغافل بعضی از این امر محروم ماندند و تا این امر الهی تحقق پیدا نکند باید مسلمین انتظار گرفتاری های بیشتر داشته باشند. مشکل دیگری که هست عدم تفاهم بین دولت ها و ملت است. جدائی ملت از دولت بلکه رو در رو قرار گرفتن آنها موجب ضعف آنها و گرفتاری دولت و ملت شده است و تا این مشکل خود را دولت ها رفع نکنند، روی سعادت را نخواهند دید و همیشه گرفتار دست خیانتکاران و اجانب خواهند بود. من از خدا می خواهم که مسلمین را بیدار و آشنا به وظائف اسلامی بکند.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.