0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396  11:14 PM

بیانات امام خمینی در جمع روحانیون و اهالی یزد

تاریخ: 1358/03/08

هدایت جامعه، وظیفه علمای اسلام است

بسم الله الرحمن الرحیم
یزد از شهرهایی بود که نمونه بود، چنانچه قم از شهرهای نمونه بود، لکن اینکه علمای آنجا خصوصاً آقای صدوقی که مورد علاقه شدید من است، آنجا بودند، بحمدالله در این نهضت پیشقدم بودند و این نهضت راکمک شایان کردند، سایر علما، یزد هم که ارادت به همه دارم در این معنا شرکت داشتند، چنانچه طبقات مختلف محترم یزد هم بسیار به این نهضت کمک کردند خداوند همه آنها را حفظ کند و خداوند سعادت به همه اینها عنایت کند. من از شما آقایان که اظهار لطف کردید و از راه دور، از کویت و از یزد آمدید برای ملاقات من، برای تفقد، تشکر خودم را از شما و سایر اهالی یزد، به واسطه شما ابلاغ می کنم. خداوند آنها را هم سلامت و سعادت عنایت کند. باید ما بدانیم که همه مکلف هستیم، علماء اسلام مکلفند در صف جلو، وظیفه آنها زیادتر از دیگران است، وظیفه آنها هدایت جامعه است. الان ما احتیاج داریم به اینکه جامعه را هدایت کنیم، از این تقرفهای که می خواهند بین جامعه بیندازند جلوگیری کنیم و این به عهده علما در درجه اول است که مردم را آگاه کنند که از شر این شیاطینی که می خواهند بین قشرها تفرقه بیندازند و از توطئه های باقیمانده رژیم سابق جلوگیری کنند، مردم را آگاه کنند که اگر چنانچه این قشرها در بین شما نفوذ کنند و خدای نخواسته تفرقه بیندازند بین مومنین و بین مردم ممکن است که مسائل سابق برگردد، و مسائل سابق اگر برگردد اسلام در خطر است، کشور تا آخر در خطر است.

امروز روزی است که باید اصول را حفظ کرد

باید در این وقتی که از همه اوقات برای ایران حساستر است، علماء ایران و فقهم الله و سایر اقشار، جوانان محترم، دانشگاهی ها، دانشجوها، طلاب علوم دینیه، بازاری ها سایر اقشار، دهقان و کارگر توجه داشته باشند به اینکه شیاطین در کمین اند و اگر خدای نخواسته غفلت بشود و این ریشه های پوسیده باز رشد کنند بین جامعه، زحمت ها هدر می رود. الان چیزی نیستند لکن اگر هوشیاری نباشد،اگر جلوگیری نشود ممکن است که رشد کنند. شما آقایان از قبل من سلام به همه علماء یزد دامت برکاتهم برسانید و از قول من استدعا کنید که قشرهای مردم را آگاه کنند. الان وقت

صحیفه نور جلد 7 صفحه 22

بهانه گیری نیست، الان وقت نیست که ما راجع به جزئیات امور ملاحظه بکنیم، جزئیات امور را نظر بکنیم و از اصول غفلت کنیم. امروز روزی است که باید اصول را حفظ کرد، حفظ اصول به این است که این ریشه های گندیده را از بن در آوریم و این حرف هایی که بین مردم انداختهاند که اسباب نارضایتی مردم می شوند، باید هدایت کنید مردم را که اینها اغراض دارند. ما امروز احتیاج به وحدت کلمه داریم بیشتر از دیروز، ما امروز احتیاج به این داریم که همه با هم به سوی اسلام، به سوی جمهوری اسلامی.....

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها