پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396 10:10 PM
تاریخ: 1358/03/02
بسم الله الرحمن الرحیم
من باید از آقایان عذر بخواهم که در این محوطه کوچک و هوای گرم زیر آفتاب ایستاده اند. من متاثرم از اینکه می بینم که در پیشانی محترم شما عرق نشسته است. از خداوند تعالی برای همه شما سلامت، سعادت، عزت، عظمت خواهانم. ما مرهون زحمت های ملت به طور عموم هستیم و مرهون زحمات آذربایجانی ها هستیم. آذربایجان همیشه در صف مقدم برای دفاع از اسلام و کشور و ملت بوده است، حالا هم باید در صف مقدم باشد توطئه ها در همه جا هست و شاید در آذربایجان بیشتر باشد. شما جوانان برومند، شما ماموران محترم موظفید که این توطئه ها را خنثی کنید، اینها الان چیزی نیستند بیخود گمان می کنند که می توانند باز ارباب ها را بر ما مسلط کنند لکن ما باید هوشیار باشیم و از دشمن هر چه ضعیف هم باشد احتراز کنیم و توطئه دشمن را خنثی کنیم.
امروز مملکت به همت همه شما اقشار محترم، به همت همه زن و مرد ایران، مال خود شماست. دست ظالم ها، دست مستبدها، دست دیکتاتورها، دست اجانب، دست غارتگرها از مملکت ما کوتاه شده است. امروز من و شما آزادانه می توانیم با هم در یک مجمع جمع بشویم. اقشار مختلف، مامورین شهربانی، سایر برادرها، خواهرها در یک محل مجتمع بشویم و درد دل را بگوئیم، درد دل ما زیاد است ما در پنجاه و چند سال اخیر دردهایی کشیدیم، ملت ما رنج هایی کشیده است که تاریخ سراغ ندارد. من از اول کودتای رضاخان شاهد مسائل بودم و شاید بین شما کمی باشند که آن زمان را یاد داشته باشند. من رنج هایی که به این ملت از دست ناپاک این مرد وارد شد و اهانت هایی که به مقدسات ملت و اسلام وارد شد و ظلم هایی که که بخصوص به بانوان محترمه ما وارد شد همه را شاهد بودم، می دیدم. شاهد بودم که با روحانیون چه کردند، شاهد بودم که دو روحانی بزرگ آذربایجان را، مرحوم حاج میر صادق آقا و مرحوم انگجی را تبعید کردند شاید سقز بود که ایشان را تبعید کردند، شاهد بودم که علماء خراسان را دستجمعی گرفتند و به تهران آوردند و به حبس کشیدند، شاهد بودم که علماء بزرگ اصفهان قیام کردند و بسیاری از علمای بلاد دیگر تبعیت کردند و در قم مجتمع شدند برای مخالفت با
این مرد خائن لکن قدرت با آنها بود و شکستند قدرت اینها را، نگذاشتند به ثمر برسد.من شاهد گرفتاری هایی که برای قشر روحانی در طول مدت حکومت رضاخان بود، گرفتاری هایی که حاصل شد من خودم شاهد بودم و شریک بودم در آن گرفتاری ها و شما و ما شاهد خیانت ها و جنایت های این پسر بدتر از پدر بودیم.
شما ملت شاهد همه این مصیبت ها و جنایت ها و خیانت ها بودید و شما ملت به خواست خدای تبارک و تعالی قیام کردید، قیام مردانه، قیام همه جانبه، قیام برای خدا. اگر قیام برای خدا باشد و برای اسلام و برای دین باشد، هیچ وقت شکست ندارد. پیشبرد شما برای همین وحدت کلمه و قیام برای خدای تبارک و تعالی و خواستار بودن جمهوری اسلامی شد. شما تا اینجا رساندید نهضت را و از این به بعد باید دنبال کنید.
ما تاکنون به آن آرزوهایی که داریم نرسیدیم، به بعضی از آنها رسیدیم، آرزوهایی که رسیدیم بسیار بزرگ بود و ارجمند و ارزش دار. سقوط سلطنت جائرانه و قطع ایادی کفار، اجانب، بزرگترین چیزی که در تاریخ نظیر نداشت، بالاتر چیزی که تصور آن را نمی کردند، ما به این مرز رسیدیم و اگر در بین شما خائنانی آمدند و گفتند چه شد، جواب این است که چه می خواهید بشود، بالاتر از اینکه ما دست ارباب های شما را کوتاه کردیم و ما خائن ها را بیرون کردیم. لکن این مقدار کافی نیست، ما باید جلو برویم، ما باید یک ایران، یک ایران آباد، یک ایران آزاد، یک ایران مستقل، یک ایرانی که همه قشرهای آن در رفاه باشند، ما می خواهیم همچو ایرانی باشد و این ریشه های گندیده هم مانع هستند. عمال اجانب باز در ایران هستند، در آذربایجان شما هست، در کردستان هست، در تهران هست، همه جا منتشرند با صورت های مختلف، اسم های مختلف، لکن برنامه واحد و آنکه نگذارند آرامش پیدا بشود، نگذارند دهقان های ما به زراعت خودشان ادامه بدهند، نگذارند کارخانه ها به کار خودشان ادامه بدهند. علامت خائن ها که دسته های مختلفند این است که بخواهید بشناسید آنها را، مانع بشوند از کشاورزی، علامت خیانت است. مانع بشوند از کار کارخانه ها که به صلاح ملت است، این علامت خیانت آنهاست، علامت این است که اینها عمال اجانب هستند. نگذارند دانشگاه ها به کار خودشان ادامه بدهند، این علامت این است که خائن هستند. تظاهرات بیجا بکنند و مردم را وادار به تظاهر بکنند بدون اینکه خود ملت و بزرگان ملت راضی باشند، این علامت این است که خائن هستند. شما خائن ها را با این علامت ها بشناسید و دست آنها را کوتاه کنید.
خداوند انشاءالله شما برادران من را، شما فرزندان عزیز من، شما خواهرهای عزیز من را حفظ کند، توفیق به شما بدهد و سلامت به شما بدهد. من خدمتگزار همه هستم، من سرباز همه هستم و من خدمتگزار همه هستم.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.