پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396 10:07 PM
تاریخ: 1358/02/19
بسم الله الرحمن الرحیم
بله، اینها مکرر می آمدند پیش من که، هر دسته ای که می آمدند از اطراف پیش من که در اطراف ما بیکاری زیاد است، هیچ نداریم، آب و برق نداریم، دبستان نداریم، بیمارستان نداریم، از این حرف ها، خوب، هر کسی هر جا هست می آید می گوید و غالباً هم می گویند هیچ جا مثل ما محروم نبوده. ما به اینها می گوئیم که خوب، این تازه شده است یا از قدیم بوده است؟ انقلاب این را آورده است یا خیر، این سابق بوده است و حالا ما وارد شدیم به جائی که همه اینها نبوده؟ اگر بگوئید که انقلاب این فقر و فلاکت را آورده، خودتان هم قبول دارید نیست اینجور، پس این قبل از انقلاب بوده است این مطلب، قبلا این بیکاری بود و این فقر بوده و این نداشتن آب و برق و آسفالت و اینها بوده است این قبلاً، حالا وارد شده. یک مملکتی که همه چیزش اینجوری بوده، بختیاری می گوید که ما از همه محرومتر بودیم، سیستانی می گوید ما از همه محرومتریم، بلوچستانی هم همین را می گوید، کردستانی هم، همه و همه هم راست می گویند که محروم بودند اما این محرومیتی که بوده است، سابق بوده، حالا پیدا نشده که شما حالا بیائید بچسبید به دولت که الان بده، برای اینکه الان نشده است، در دولت آقای بازرگان اینها نشده است که آقای بازرگان ضامنش باشد این در دولت های سابق و در زمان رژیم سابق شده است و حالا اینها وارد شدند، ما وارد شدیم به یک مملکت که آشفته بوده و باید درست بشود. بنابراین کارگر، کارمند، کشاورز و بیکار همه اینها چیزهائی بوده که سابق همین جور بودند و بدتر بودند، حالا لااقل حالا آزاد هستند، آنوقت این هم نبود، اینها باید ما هم باید خوب، یک قدری صبر کنیم ببینیم باید چه بکنیم.آنها خیال نکنند که حالا که ما بیکار هستیم پس یا الله بدهید. من این کار را نکردم، سابق این کار را کرده، آنها کردند شما را محروم. ما آمدیم این محروم ها را از محرومیت در بیاوریم اما اینکه معجزه نیست که فوراً معجزه بشود، خوب، باید این به تدریج عمل بشود. این را باید به آنها گفت که مسأله اینطور است که شما در یک رژیمی بودید که همه محرومیت را در آن رژیم داشتید، خرابی همه آنجا بود، ما حالا وارد شدیم به یک خرابه ای، می خواهیم بسازیم، این خرابه ای که می خواهیم بسازیم مهلت لازم دارد یک قدری وقت لازم دارد، باید وقت داشته باشد تا درست بشود، باید دولت مستقری پیدا بشود، باید یک بودجه ای برای دولت پیدا بشود تا کار درست بشود همین طوری که نمی شود درست بشود.
در هر صورت همه باید، انقلاب است، انقلاب لازمه اش اینطور مسائل است و چه انقلابی بهتر از این انقلاب ایران تا حالا واقع شده؟ انقلاب سفید این است، نه انقلاب سفید آقای آریامهر. انقلاب سفید این است که یک انقلابی واقع شد، یک سد به این بزرگی شکسته شد، در عین حال آن چیزی که ضایعات بود، کم بود، آن چیزی که برداشت بود، زیاد بود اما حالا باز حال انقلاب را داریم، ما اکنون از انقلاب نرفتیم، الان حال انقلاب، حال انقلاب آشفتگی دارد، بعد از انقلاب آشفتگی دارد، این آشفتگی را همه باید تحمل بکنند، شما در حد خودتان تحمل بکنید، کارگر در حد خودش تحمل بکند عرض کنم جوان دانشگاهی در حد خودش تحمل بکند، برای اینکه یک روز آسایش ووقت آسایش نیست ، وقت انقلاب است، وقت انقلاب و بعد از انقلاب این مسائل، برای همه هست، برای دولت هست، برای ملت هست، از برای جوان ها هست، برای عرض کنم که کشاورزها هست، برای همه هست لکن همه باید با هم دست به هم بدهیم کار را انجام بدهیم. انساءالله که موفق باشید.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.