0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396  9:42 PM

بیانات امام خمینی در مورد قطع رابطه با دولت های پشتیبان شاه و دعوت ارتشیان جوان بر پیوستن به صفوف ملت

تاریخ: 1357/09/20

رفراندم و تظاهرات آرام ملت سقوط شاه را به همه دنیا اعلام کرد

اعوذبالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
تظاهرات دیروز و امروز در ایران راه عذر را از همه کس و همه دولت سلب کرد، دیگر دولت ها نمی توانند ادعا کنند که شاه قانونی است و در مملکت به طور رضایت مردمی، به طور قانونی توقف کرده است. رفراندمی که در دیروز و امروز شد و قطعنامه هائی که صادر شد، به همه دنیا ثابت کرد که شاه ساقط است. ما می گفتیم از اول ساقط بوده است، داشتند، دیروز و امروز ثابت کرد که هیچ قانونیت ندارد برای اینکه به حسب نص قانون اساسی ما شاه باید به رأی ملت، شاه باشد و این امر طبیعی است که باید این طور باشد و الان تمام ملت در تهران، مشهد، قم ، تبریز، همه جای ایران اعلام کردند با آرامش (که عذری در کار نباشد که یک طوائف دیگری داخل بودند و ازآن طرف مرزها آدم آمده اند) با کمال آرامش، تمام ایران گفتند که ما شاه را نمی خواهیم.

اخطار به سران دولت های حامی رژیم شاه

بنابراین من یک پیامی به دولت های دنیا دارم و یک پیامی هم به داخل کشور و ارتشی ها. آن که به همه دولت هاست این است که ما اعلام می کنیم از امروز که رفراندم مان به طور تمامیت انجام گرفت و همه می دانید که شاه قانونی نیست. هر دولتی که پشتیبانی از ایران بکند، ما تمام قراردادهائی که با ایران کرده اند لغو می کنیم و یک قطره نفت به آنها نخواهیم داد و لااقل تا وقتی که دولتشان هست. مجلس آمریکا باید از کارتر مواخذه کند، استیضاح کند او را که چرا پشتیبانی می کنی از یک حکومتی که پایه ملی ندارد و هیچ کس با او در ایران موافقت ندارد. باید این دولت، کارتر را استیضاح کنند و شخص کارتر را استیضاح کنند که تو بر خلاف مصلحت مملکت آمریکا داری عمل می کنی، اگر چنانچه پشتیبانی بکنی از شاه که برخلاف قانون در ایران سلطه پیدا کرده است و رفراندم دیروز و امروز ایران او را ساقط کرده (اگرتا حالا ساقط نبوده است) این خلاف مصلحت مملکت آمریکاست

صحیفه نور جلد 4 صفحه 57

برای اینکه اگر چنانچه تو پشتیبانی بکنی، مادامی که تو و دولت تو هست، نفت برای آمریکا هیچ نیست و همین طور این اعلام به سایر کشورهاست، چه کشور آمریکا و چه انگلستان و چه شوروی و چه سایر ممالک که می خواهند از ایران نفت بخرند، ما حتی به طور فروش عادلانه هم به این ممالکی که پشتیبانی از امروز بکنند از شاه، نفت نخواهیم داد یعنی تا آنوقتی که دولت های اینها سرکارند و شاه را پشتیبانی می کنند تا آن وقت نخواهیم نفت به آنها داد. بله، با ملت هایشان دشمنی نداریم و دولت هایشان را اگر ملت ها یا مجلس وادارند که پشتیبانی شان را از شاه قطع کنند و اعلام کنند که ما پشتیبان شاه نیستیم، ما نفت خواهیم داد و اگر دولت ها این کار را نکنند، تا آن دولت هست، نفت برای این ملت ها هم نیست، حالا مجلس خودشان می دانند با دولت هایشان.
این یک پیامی است به خارج و سران دولت ها که چشم خودشان را باز کنند و راه صحیح بروند، پشتیبانی از یک ملتی که ایستاده است و می گوید من حق خودم راخواهم، من آزادی می خواهم، حق سرنوشت من با خود من است، من شاه را نمی خواهم، باید پشتیبانی بکنند از یک همچو ملتی و اگر پشتیبانی نکنند و از شاه پشتیبانی بکنند، دیگر نفتی در کار نیست برای آنها مادامی که آن دولت هست.

صاحب منصبان جوان ارتش، خدمت شاه را رها و به صفوف ملت بپیوندند

ویک مطلبی که به ارتش خواهم بگویم، به ارتش ایران می خواهم بگویم و امید است که برسد به آنها، این است که این جوان ها، از صاحب منصبانی که (من می دانم که اینها محروم هستند) این صاحب منصب های پیری که از سابق بودند، خصوصاً از آنهائی که از زمان رضا شاه بودند (اگر باشند) آن پیرها را شاه اسیر کرده است آنها البته موافقند و این کشت و کشتار هم به دست آنها واقع شده است، چه در حکومت نظامی چه در دولت نظامی، ما از آن پیرها دیگر مایوس هستیم، اینها را بعد یکی یکی اسمائشان را ثبت کنند و در دولت اسلامی آنها به مجازات خودشان ان شاءالله می رسند و اما صاحب منصب های جوان که آن رتبه ها را ندارند یعنی به آنها ندادند یعنی آنها را در یک رتبه پائین نگه داشتند که زیر دست آن بزرگ ها باشند که آن بزرگ ها نوکر رسمی آمریکا یا شوروی هستند و برای آنها خدمت می کنند و برای شاه هم به دست دوم خدمت می کنند و آنها را از پول نفت ما سیر کردند، آنها چون سیر شدند و از نعمت این ملت به دست شاه سیر شدند، اینها ولی نعمت خودشان را شاه و آمریکا دانند، ما از آنها مایوس هستیم و اما طبقه جوان که مهم در ارتش، این طبقه هستند، اینها را من تنبه به آنها می دهم که شما جوانید، شما باز وقت زندگی تان مانده است، وقت کارتان مانده است، وقت خدمتتان به ملت مانده است، شما برگردید به این ملت و خدمت به ملت بکنید و رها کنید این دستگاهی که الان شما می دانید که برخلاف قانون است، برخلاف اسلام است، دست از این دستگاه بردارید و به ملت بپیوندید و حکومت اسلامی شما را با آغوش باز پذیرائی می کند و بهتر از زمان شاه برای شما خواهد بود برای این که دیگر درحکومت اسلامی که یک پولی بدهند که از حاکم تقویت کنند، این دیگر

صحیفه نور جلد 4 صفحه 58

نیست در آنجا. آنجا حکومت عدل است، حکومت ملی است،حکومت مستند به قانون الهی و به آراء ملت هست.اینطور نیست که با قلدری آمده باشد که بخواهد حفظ کند خودش را، با آراء ملت می آید و ملت او را حفظ می کند و هر روزی هم که برخلاف آراء ملت عمل بکند یا برخلاف قانون، قانونی که موظف است عمل بکند، قهراً ساقط است و ملت ایران هم او را کنارش می گذارند.

مملکت همیشه محتاج ارتش است

شماها جوان های صاحب منصبان ارتش که مثل آن پیرها نیست که دیگر آن فطرتتان را از دست داده باشید در مقابل دلار، شما برگردید به آغوش ملت و ملت شما را می پذیرد و حکومت اسلام هم شما را نگهداری می کند. گمان نکنید که اگر حکومت اسلامی آمد، دیگر صاحب منصب نمی خواهد. اینها تبلیغاتی است که کنند. حکومت اسلامی هم همه این ابزاری که سایر حکومت ها دارند دارد، منهای دزدی. دزدی را ما می خواهیم جلویش را بگیریم، دزدها راخواهیم بگیریم.آنهائی که خدمت به وطن می کنند، ارجمندند پیش همه ما، پیش خدا هم ارجمندند، آنها همه چیز برایشان مهیا خواهد شد. آنهائی که دزدند و اموال این ملت را دزدیدند و در خارج بردند و خوردند، آنها البته مواخذ خواهند شد و گمان نکنند که از ایران رفتند بیرون تمام شد قضیه، اگر اینجا بیایند، این جوان ها هستند که اینجا به حسابشان می رسند. اگر آمریکا بروند، باز هم هستند، انگلستان بروند، باز هم هستند.اینها گمان نکنند که پول ها را بردند و خود شاه هم همین طور، خیال این معنا را بکند که حالا ما پول ها را می خوریم حالا هم همینطوری می مانیم و بعد هم با طیاره سوار می شویم و فرار می کنیم می رویم به آمریکا، هرجا بروید، هستند جوان های غیور ایرانی در آنجا و به حساب شما خواهند آنجا رسید.
در هر صورت من از این جوان هائی که در ارتش هستند و من می دانم که آنها فطرت اسلامی خودشان، فطرت انسانی خودشان را از دست نداده اند و اینها قلباً با ملت هستند منتها حالا، تحت (به خیال خودشان) فرمان این بزرگترها، ارتشبدها یا امثال اینها هستند و اینها را ترسانده اند از اینکه اگر یک وقتی حکومت اسلامی پیش بیاید دیگر صاحب منصبی تو کار نیست، خیر، زمان حضرت امیر هم صاحب منصبی تو کار بوده است منتها با یک فرم دیگری بوده است. صاحب منصب، آن وقت هم مالک اشتر یکی از صاحب منصب های بزرگ حضرت امیر بوده است، محمد بن ابی بکر یکی از صاحب منصب های بزرگ حضرت امیر بوده است. همیشه محتاج است مملکت به ارتش و همیشه محتاج است به صاحب منصب و همیشه محتاج به همه این قشرهائی که در ادارات است. آنی که احتیاج به او ندارد، آنهائی هستند که سربار هستند، آنهائی که خواهند مال ملت را بخورند و کار هم نکنند، مال ملت را بخورند و نفعی هم نداشته باشند برای ملت، آنها البته حساب خودشان را باید بکنند و هر چه کمتر بخورند به نفع خودشان است، هر چه هم کمتر ببرند به نفع خودشان برای این که در هر جا بروند، اینها پیدا خواهند شد.

صحیفه نور جلد 4 صفحه 58

تبلیغات سوء اجانب علیه حکومت اسلامی

در هر صورت این تبلیغاتی که می شود، چه در بین ارتشی ها، سربازها و چه در بین دهقان عرض میکنم که کشاورزها که اگر حکومت اسلامی بشود این دهقان ها دوباره باید به حال فلاکت بیفتند،خود دهقان ها می دانند این را که این اصلاحات ارضی ای که این آقا کرد، این بیچاره ها را به روزگار سیاه نشاند.اینها الان زندگی شان بسیار زندگی پستی است واین بانک تعاونی و این هیات هائی که درست کردند، این بیچاره ها را به کلی از هستی ساقط کردند و یک حکومت اسلامی که بشود، این حرف ها نیست تو کار.
خیال نکنید که این املاکی که حالا از این گردن کلفت ها گرفته شده است، حکومت اسلامی می آید و می گوید زمین ها را بدهید به خودشان. یکی یکی را می آید می نشاند حساب از آنها می کشد، شماها مالیات دولت اسلام را باید بدهید، شصت هفتاد سال، صدسال، خودتان، پدرتان، جدتان نداده، اگر حساب بکنیم، زائد بر این املاکی که شما دارید، جواهراتتان را هم از شما می گیریم، پول های بانکی تان را هم از شما می گیریم برای اینکه شما بدهکار هستید به دولت. وقتی املاک ملی شد یعنی مال دولت اسلام شد، آن وقت البته دهقان لازم دارد، رعیت لازم دارد، کشاورز لازم دارد. نمی خواهد کشاورزی را مثل حالا بکند که دستش پیش اسرائیل و آمریکا دراز باشد که تخم مرغ بدهد - نمی دانم - جوجه بدهد، - نمی دانم گندم بدهد، جو بدهد. خواهد یک مملکتی باشد که همه چیز از خودش باشد. همه چیز دارد مملکت ما، نه این است که ندارد، همه چیز دارد. مملکت ما کشاورزیش، یک ناحیه اش برای یک مملکت کافی است. از بین برد این آدم کشاورزی ما را، دامداری ما را از بین برد برای این که مراتع ما را به غیر داد عرض میکنم که همه چیز ما را به باد فنا دادند. ما می خواهیم یک مملکتی باشد، مال خودمان باشد.

اسلام برخاسته از ضعفا و حامی و طرفدار آنان

اسلام نیامده که ظلم به ضعفا بکند، اسلام آمده است که ضعفا را پرستاری بکند، خدمت به ضعفا بکند. اسلام از توی ضعفا پیدا شده است، از اغنیا که پیدا نشده است، از این گداهای مدینه و مکه اسلام پیدا شد، از این بیچاره ها و ضعیف ها پیدا شده است و انبیای دیگر هم همین طور بودند چون اشراف نبودند که طرفدار اشراف باشند، اینها از همین ضعفا هستند، از بین همین توده ها پیدا شدند و طرفدار همین توده ها هم هستند و نمی گذارند ظلم به اینها بشود، البته به بزرگ ها هم نمی گذارند ظلم بشود، به هیچ کس نباید ظلمی بشود.

ارزش زن از دیدگاه اسلام

این تبلیغات که (اگر اسلام پیدا شد مثلاً دیگر زن ها باید بروند توی خانه ها بنشینند و قفلی هم درش بزنند که بیرون نیایند) این چه حرف غلطی است که به اسلام نسبت می دهند. صدر اسلام زن ها

صحیفه نور جلد 4 صفحه 60

توی لشکرها هم بودند، توی میدان های جنگ هم می رفتند. اسلام - با دانشگاه ها مخالفیم با فساد دانشگاه ها مخالف است، با عقب نگه داشتن دانشگاه ها مخالف است، با دانشگاه استعماری مخالف است اسلام، نه با دانشگاه مخالف است، اسلام با هیچ چیز از این مظاهر عرض می کنم تمدن مخالفت ندارد و با هیچ قشری از شماها مخالفت ندارد. اسلام زن ها را دستشان گرفته آورده در قبال مردها نگه داشته در صورتی که در زمانی که پیغمبر اسلام آمد، زن ها را هیچ حساب می کردند. اسلام زن ها را قدرت داده است. اسلام زن ها را در مقابل مردها قرار داده، نسبت با آنها تساوی دارند. البته یک احکام خاص به مرد است که مناسب با مرد است، یک احکام خاص به زن است، مناسب با زن است. این، نه این است که اسلام نسبت به زن و مرد فرقی گذاشته است، زن و مرد، همه آزادند در این که دانشگاه بروند، آزادند در این که عرض می کنم رأی بدهند، رأی بگیرند. این که مخالفند، این است که اینطوری که اینها زن را می خواهند بار بیاورند که یک ملعبه ای در دست مردها باشد و به قول شاه (زن خوب است فریبا باشد) ما می خواهیم این کلام را بگیریم، این غلط را بگیریم. ما می خواهیم زن آدم باشد مثل سایر آدم ها، انسان باشد مثل سایر انسان ها، آزاد باشد مثل سایر آزادها.

شاه باید بساطش را جمع کند و برود.

این تبلیغاتی که شاه، سالی صد میلیون دلار می گویند داده برای تبلیغات، اینها را گوش نکنید به آنها، دیگر هم به گوش کسی نمی رود این حرفها، ایشان هم دیگر باید جمع کند بساطش را، برود سراغ کارش.
من امیدوارم که، انشاء الله شماها موفق باشید و اسلام انشاء الله با کمال توفیق در ایران حکومتش را قائم مقام حکومت های ظلم قرار بدهد. خداوند آنهائی که در ایران هستند و کمک به اسلام می کنند، همه را موید و موفق قرار بدهد و شما جوان هائی که در خارج ایران هستید، همه را موفق کند که بتوانیم ما دست اجانب را از مملکت خودمان قطع کنیم.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها