0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396  9:42 PM

بیانات امام خمینی در مورد ابعاد گسترده مکتب اسلام

تاریخ: 1357/09/20

رشد فرد و جامعه از رئوس برنامه ها و تعالیم اسلام

بسم الله الرحمن الرحیم
انشاء الله که موفق باشند همه. من از آقایان توقع دارم که در هر جا که هستند جهاتی را ملاحظه کنند. یکی اینکه اسلام فقط همان طوری که می دانید، اسلام همانطوری که فقط احکام ظاهری راجع به افراد باشد نیست، همین طور همه اسلام عبارت از قیام و نهضت و اینها هم نیست.اسلام اینجور جهات دارد و کسی که بخواهد اسلام را بشناسد، همه جهات در اسلام هست یعنی آن چیزی که مربوط به رشد فرد است، آنکه مربوط به رشد جامعه است، آن که مربوط به سیاستی است که بین آن و سایر ملل هست، آنکه مربوط به اقتصاد است، آن که مربوط به فرهنگ است، تمام اینها در اسلام هست. مع الاسف بعضی از اشخاص را گفته می شود (همین جوان هائی که در اروپا هستند و زندگی می کنند یا در آمریکا و اینها) همان یک جهت را در نظر می گیرند و آن جهت مبارزه عرض می کنم که-و تظاهرات و امثال ذلک. البته مبارزه با دشمن، مبارزه با فساد، مبارزه با این حکومت های فاسد جزء برنامه های دولت اسلامی است و جزء احکام است لکن انحصار به این ندارد. آقایان همان طوری که در این جهت اقدامات می کنند و فعالیت ها می کنند، راجع به آن تکالیف شخصیه خودشان، راجع به تکالیفی که خدای تبارک و تعالی از افراد خواسته است و همه اینها به نفع خود انسان است، راجع به این هم باید خیلی کوشش داشته باشند و خودشان را به واسطه همین امور بسازند.

تکلیف ایرانیان مقیم خارج، رعایت اخلاق اسلامی و افشای جنایات شاه

از اموری که باعث تاسف من است که بسیار در اینجاها صحبت آن هست و سؤال می شود که جوان هائی که در این جاها هستند گاهی در دکان ها، در موسسات دولتی، در موسسات مثلاً بانکی یا قطار یا اتومبیل ها، اینها گاهی وقت ها یک تخلفاتی می کنند به حجت اینکه خوب، اینها مال ما را خوردند پس ما هم مال آنها را.این صحیح نیست، شماهائی که در اینجا الان هستید، شما اشخاصی هستید که اگر از شماها یک مطلب خیانتی ببینند، عمومیت به ملت ایران می دهند ملت می گویند ملت ایران اینطوری هستند، دزدند ملت ایران یا مسلمان ها این جوری هستند از این جهت باید خیلی این جهات را ملاحظه کنید که، ولو اینکه جایز هم بدانید، حالا جایز هم نیست اما جایز هم بدانید که مال این مؤسسه را

صحیفه نور جلد 4 صفحه 54

بردارید، برندارید، تعرض کنید از این معنی برای اینکه حفظ آبروی خودتان و حفظ آبروی اسلام و حفظ آبروی ملت لازم است. اگر در یک جائی که مثلاً می روند جوان ها، در آنجا سوار چیزی می خواهند بشوند یا سوار طیاره بشوند یا قطار بشوند، بلیطها را مثلاً تخلف بکنند و تقلب در آن بکنند، این با حیثیت انسانی یک ملت دارند بازی می کنند. اینها را شما به رفقایتان سفارش کنید که احتراز کنند از این مسائل و این حجت که آنها مال ما را می خورند پس ما مال آنها را بخوریم، این حجت درست نیست، صحیح نیست. شما باید حفظ حیثیت ملت خودتان را، حفظ حیثیت اسلام را بکنید برای این که شما اگر فرض کنید که پاسبانی دست شما را بگیرد در یک جائی که تخلفی کردید، نمی گویند این آقا، می گویند ملت ایران این طوری است، گویند اسلام این طوری است. بنابراین این تکلیف بسیار مهمی است که بر گردن شماها هست و تمام افرادی که از ایران و از بلاد مسلمین در اروپا یا در آمریکا زندگی می کنند باید خیلی این جهات را، جهات حیثیت خودتان را، معنویت خودتان را، آبروی خودتان را، اینها را باید در این بلادی که هستید حفظ بکنید و تخلفاتی که موجب هتک یک ملتی است هرگز نکنید، ولو جایز هم بدانید نکنید، ولو یک کسی هم به شما ظلم بکند شما چیزی که اسمش تقلب می گذارند، اگر کشف بشود پلیس آن را تقلب می داند، یک همچو کاری هرگز نکنید. به رفقایتان سفارش کنید که این مطلب را که از من کراراً اینجا که آمده اند پرسیدند و پرسیده اند و من هم همیشه گفتم نکنید این را شما سفارش کنید که همچو کارهائی را نکنند اینها. اینها مضر است به حیثیت ما و از آن طرف هم راجع به این مسائل ایران، شما در هر جا که هستید به دوستانتان، به دوستان آمریکائی تان، دوستان اروپائی تان که آشنائی پیدا کردید، این مسائل ایران را بگوئید که این شخص این طور با مردم رفتار کرده، مردم تماماً می گویند ما این را نمی خواهیم و از این مسائل ایران در آنجا افشا کنید تا اینکه ابهامی نباشد بین خارجی ها و خیال کنند که مملکت ایران، مردم ایران یک مردم وحشی هستند، دارند... خیر قضیه این حرف نیست بلکه می خواهند یک حکومت وحشی را از بین بردارند، این مسائلی است که باید شما بگوئید و انشاء الله که موفق باشید همیشه و موید باشید و سلامت باشید.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها