پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396 9:07 PM
تاریخ: 1343/07/21
بسم الله الرحمن الرحیم
به وسیله حضرات خطباء محترم و مبلغین معظم کرمان دامت افاضاتهم.
خدمت ذیشرافت عموم اهالی محترم کرمان - ایدهم الله تعالی - پس از سلام مخصوص به عرض می رساند، باید اظهار تأسف و تأثر کنم از قضایای خلافی که در اطراف مملکت به دست مأمورین انجام می گیرد، از آن جمله از قضایای اخیر کرمان که منجر شد به هجرت جناب مستطاب ثقه الاسلام خطیب محترم آقای حجتی - دامت افاضاته - بسیار متأسفم.
مأمورین به جای آنکه جنایتکاران را به سزای خودشان برسانند، برای طرفداری از آنها دست به کارهای خلاف شرع و وجدان زده اند و بر خلاف قوانین، بی جهت مزاحمت معظم له را فراهم نموده اند.
از جناب ایشان تقاضا کردم که به وطن خود مراجعت فرمایند و از اهالی محترم تقاضا می کنم از زحمات ایشان تقدیر نمایند و با حفظ آرامش اجازه ندهند بر خلاف شرع و قانون مأمورین رفتار ناشایسته خود را تعقیب نمایند. شما اهالی محترم تحت نظر علماء اعلام و حجج اسلام و خطباء عظام، اجتماعات خود را خصوصاً در روز جمعه هر چه بیشتر فشرده تر کنید و به مراسم و شعائر مذهبی اهمیت دهید و در مقابل زورگوئی ها و قانون شکنی ساکت ننشینید و با کمال آرامش خلافکاری های دستگاه جبار را به ملت ایران و ملل مسلمین گوشزد کنید واز خداوند تعالی به وسیله ولی عصر - عجل الله تعالی فرجه - استمداد نمائید تا دولت های جبار نتوانند بر خلاف اسلام و قوانین قرآن قدمی بردارند.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
روح الله الموسوی الخمینی
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.