پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396 9:07 PM
تاریخ: 1342/02/12
بسم الله الرحمن الرحیم
چهل روز از مرگ و ضرب و جرح عزیزان ما گذشت، چهل روز است بازماندگان کشتگان مدرسه فیضیه بر عزیزان خود سوگواری می کنند. دیروز پدر قد خمیده مرحوم سید یونس رودباری که آثار عظمت مصیبت، چهره اش را در هم شکسته بود، به ملاقات من آمد. با چه زبان می شود مادرهای فرزند مرده و پدرهای غمدیده را تسلیت داد؟ باید به پیغمبراسلام صلی الله علیه و آله و امام عصر عجل الله تعالی فرجه عرض تسلیت کرد.
ما برای خاطر آن بزرگواران سیلی خوردیم و جوانان خود را از دست دادیم. جرم ما حمایت از احکام اسلام و استقلال ایران است. ما برای اسلام، اینهمه اهانت شده و می شویم. ما در انتظار حبس و زجر و اعدام نشسته ایم. بگذار دستگاه جبار هر عمل غیر انسانی که می خواهد بکند، دست و پای جوانان ما را بشکند، مریض های ما را از مریضخانه بیرون کند و ما را تهدید به قتل و هتک اعراض کند، مدارس علم دین را خراب کند، کبوتران حرم اسلام را از آشیانه خود آواره کند.
در این چهل روز ما نتوانستیم احصائیه مقتولین و مصدومین و غارت شدگان را درست به دست بیاوریم، نمی دانیم چند نفر در زیر خاک و چند نفر در سیاه چال های زندان ها و چند نفر در پنهانی به سر می برند، چنانکه بعد از سال های دراز عدد مقتولین مسجد گوهر شاد را که با کامیون ها حمل کردند، نمی دانیم.
اشکال بزرگ آن است که به هر دستگاهی که رجوع می شود، می گویند: اینها که شده است به امر اعلیحضرت!! است و چاره ای نیست، از نخست وزیر تا رئیس شهربانی و فرماندار قم همه می گویند: فرمان مبارک!! است، می گویند: جنایات مدرسه فیضیه به دستور ایشان است، به دستور اعلیحضرت!! مریض ها را از مریضخانه بیرون کردند، به دستور ایشان است که اگر در جواب حضرت آیت الله حکیم کاری انجام دهید، کماندوها و زن های هر جایی را به منازل شماها بریزیم و شماها را
بکشیم و خانه هاتان را غارت کنیم، دستور اعلیحضرت!! است که بدون مجوز قانونی، طلاب را بگیریم و به لباس سربازی در آوریم، دستور اعلیحضرت!! است که به دانشگاه بریزند و دانشجویان را بکوبند. مأمورین، تمام قانون شکنی ها رابه شاه نسبت می دهند، اگر اینها صحیح است باید فاتحه اسلام و ایران و قوانین را خواند و اگر صحیح نیست و اینها به دروغ جرم ها و قانون شکنی ها و اعمال غیر انسانی را به شاه نسبت می دهند، پس چرا ایشان از خود دفاع نمی کنند تا تکلیف مردم با دولت روشن شود و در موقع مناسب به سزای اعمال خود برسانند؟!
کراراً تذکر داده ام که این دولت سوءنیت داشته و با احکام اسلام مخالف است، نمونه های آن یکی پس از دیگری ظاهر می شود، وزارت دادگستری دولت با طرح های خود و الغاء اسلام و رجولیت از شرایط قضات، مخالفت خود را با احکام مسلمه اسلام ظاهر کرد، از این به بعد باید در اعراض و نفوس مسلمین، یهود و نصاری و دشمنان اسلام و مسلمین دخالت کنند. منطق این دولت و بعضی اعضای آن محو احکام اسلام است، تا این دولت غاصب یاغی سر کار است، مسلمین روز خوش نخواهند دید.
من نمی دانم اینهمه بی فرهنگی و جنایات برای نفت قم است و حوزه علمیه باید فدای نفت شود؟ یا برای اسرائیل است و ما را مزاحم پیمان با اسرائیل در مقابل دول اسلامی می دانند؟ در هر صورت ما باید نابود شویم، اسلام و احکام اسلام و فقهای اسلام باید فدا شوند، دستگاه جبار گمان کرده است با این اعمال غیر انسانی و فشارها می تواند ما را از مقصد خود که جلوگیری از ظلم و خودسری ها و قانون شکنی ها و حفظ حقوق اسلام و ملت و برقراری عدالت اجتماعی که مقصد بزرگ اسلام است، منصرف کند.
ما از سربازی فرزندان اسلام هراسی نداریم، بگذار جوانان ما به سرباز خانه بروند و سربازان را تربیت کنند و سطح افکار آنها را بالا ببرند، بگذار در بین سربازان، افراد روشن ضمیر و آزادمنش باشند تا بلکه به خواست خداوند متعال، ایران به سربلندی و آزادی نایل شود.
ما می دانیم که صاحب منصبان ارتش معظم ایران، درجه داران محترم، افراد نجیب ارتش با ما در این مقصد همراه و برای سرافرازی ایران فداکار هستند، من می دانم درجه داران با وجدان راضی به این جنایات و وحشیگری ها نیستند، من از فشارهائی که بر آنها وارد می شود مطلع و متأسفم، من برای نجات اسلام و ایران به آنها دست برادری می دهم، من می دانم قلب آنها از تسلیم در برابر اسرائیل
مضطرب است و راضی نمی شوند ایران در زیر چکمه یهود پایمال شود.
من به سران ممالک اسلامی و دول عربی و غیر عربی اعلام می کنم: علماء اسلام و زعمای دین و ملت دیندار ایران و ارتش نجیب با دول اسلامی برادر است و در منافع و مضار همدوش آنهاست و از پیمان با اسرائیل دشمن اسلام و دشمن ایران متنفر و منزجر است، اینجانب این مطلب را به صراحت گفتم، بگذار عمال اسرائیلی به زندگی من خاتمه دهند.
مناسب است ملت مسلمان در ایران و غیر ایران روز چهلم فاجعه بزرگ اسلام، یادی از مصیبت های وارده بر اسلام و حوزه های اسلامی بکنند و در صورتی که عمال دولت مانع نشوند، مجالس سوگواری داشته باشند و بر مسببین این فجایع نفرین کنند.
روح الله الموسوی الخمینی
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.