ماهنامه سرآشپز - اکرم عسگری: درست است که سبزی پلو با ماهی، غذایی معروف و همه پسند است، اما در این مطلب طرز تهیه نوعی پلوی دیگر با ماهی را به شما آموزش داده ایم، که اگر امتحان کنید، مطمئنا به پای ثابت لیست غذایی تان تبدیل می شود.
مواد مورد نیاز:
- ماهی شیر یا قزل آلا (درشت خرد شده): 500 گرم
- برنج (از قبل خیس و آبکش شده): 4 پیمانه
- سیر (رنده شده): 3 حبه
- قارچ (اسلایس شده): 300 گرم
- تخم مرغ: 4 عدد
- گوجه فرنگی (رنده شده): 2 عدد
- فلفل دلمه ای رنگی (نگینی خرد شده): 2 پیمانه
- شوید (ساطوری خرد شده): 2 پیمانه
- ادویه پلویی: به میزان لازم
- آب نارنج: یک سوم پیمانه
- زعفران دم کرده: 2 ق س
- نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- کره: 50 گرم
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت:
1. مقداری نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و به ماهی بمالید. سپس آن را درون تابه ای حاوی مقداری روغن سرخ (یا در فر کبابی) کنید.
2. قارچ را با مقداری روغن داخل تابه ای تفت دهید.
3. تخم مرغ را درون کاسه ای شکسته و با استفاده از چنگالی هم بزنید. بعد آن را داخل تابه ای به همراه نیمی از کره نیمرو کنید. سپس از روی حرارت برداشته و با استفاده از چنگالی تکه تکه کنید.
4. گوجه فرنگی را روی حرارت با بقیه کره داخل تابه ای تفت دهید تا آب آن تبخیر شود. سپس فلفل دلمه ای را به آن افزوده و کمی تفت دهید. بعد قارچ، ماهی، تخم مرغ، سیر، ادویه پلویی، آب نارنج، شوید، نمک و فلفل را به آن افزوده و هم بزنید. بعد از روی حرارت بردارید.
5. داخل قابلمه ای مقداری روغن ریخته و ته دیگ دلخواه بگذارید. بعد برنج را ریخته و از مخلوط مواد لا به لای آن بریزید و با در بسته به مدت 45 دقیقه دم بگذارید.
6. زعفران را روی پلو ریخته و سرو کنید.