0

عملياتهاي دفاع مقدس > 61/04/23- رمضان

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نظرات حضرت امام خمینی(ره)درباره ورود به خاک دشمن
دوشنبه 20 دی 1389  9:58 AM

امام خميني دربياناتي هدف از ورود ايران به خاك عراق را يك هدف دفاعي و به منظور قطع آتش دشمن از مناطق مسكوني شهرها و روستاهاي كشورمان اعلام كرد. بخش هايي از سخنان امام بدين شرح است:  «دفاع يك امري است كه هم شرعاً واجب است بر همه و  هم عقلاً؛ ما  حال دفاعي داريم و امروز هم حال دفاعي داريم بيست و چند ماه  اين ارتش مزدور عراق در ايران بود و موارد حساس ايران را در دست داشت و آن همه جنايات كرده تاريخ اينها را بايد ثبت كند

و از اين كشورهايي كه مي گويند" ما طرفدار اسلام هستيم" و جمعيت هاي حقوق بشر و سازمان  كذا، صحبتي نشد، گاهي اگر شد ايران را محكوم مي كردند! و امروز كه ما باز براي دفاع از كشور خودمان و دفاع از ملت مظلوم خودمان وارد شديم در عراق، براي اينكه نگذاريم  هر روز آبادان و اهواز و اينجاها كه مورد حمله ي آنها واقع بشوند و مورد توپهاي دوربرد آنها و موشك هاي آنها باشد و مي خواهيم اينها را به حدي برسانيم كه نتوانند اين كار را بكنند- اين يك دفاعي است كه ما مي كنيم- باز تمام مطبوعات و تمام راديوها يا محكوم مي كنند ما را  و يا فرياد مي زنند كه براي منطقه خطر است! تحريك مي كنند كشورهاي منطقه را و من وتمام اشخاصي كه مسئول هستند- البته من طلبه اي هستم و مسئول نيستم لكن من موعظه مي كنم- تا كنون كراراً به اين دولتهاي منطقه تذكر داده ايم كه ما با شما نمي خواهيم بجنگيم ...

ما در عين حالي كه قدرتمندترين دولت هاي منطقه هستيم و به بركت اسلام يك قدرتي اين كشور ما و اين ملت ما دارد كه قدرت هاي بزرگ هم نمي توانند تعرض به او بكنند، در  عين حال ما ميخواهيم كه با همه اين كشورهاي اسلامي و خصوصاً اينهايي كه در منطقه هستند، در خليج فارس هستند و در اطراف خليج فارس هستند، مي خواهيم برادر باشيم، مي خواهيم همه آنها با هم دست به هم بدهيم و خداي تبارك وتعالي آن قدر مقدورات به اين كشورهاي اسلامي داده است چه از جهات معنوي و چه از جهات مادي كه اگر بفهمند اين حكومت ها و توجه به مسائل پيدا بكنند، قدرتي هستند كه در مقابل آنها  قدرت ديگري اندك است... ما چقدر به اين كشورهاي منطقه بايد بگوييم كه بابا به شما كاري نداريم. شما بياييد و با ما براري كنيد تا همه با قدرت  هاي بزرگ مقابله كنيم و كشورهاي خودمان را نجات بدهيم... شما بياييد امروز كه ملت ايران قيام كرده است و مي بينيد كه تا چه اندازه  پيشرفت كرده است و همه قدرت ها را اجازه نداده است كه دخالت بكنند در كشور خودش، با اينها هم قدم بشويد تا  همه باهم هركس در كشور خودش  مستقل، لكن همه با هم- در مقابل قدرت هايي كه مي خواهند ما را ازبين ببرند و  ما را مستعمره خودشان- ولو مستعمره نو باشد- قرار بدهند، از چنگال آنها نجات پيدا كنيم، شما ها تا كي مي خواهيد اسيرآمريكا باشيد و اسير مستشاران آمريكا؟ وارد شدن ما در عراق نه براي اين بوده است كه ما عراق را مي خواهيم تصاحب كنيم يا بصره را، ما وطنمان بصره و شام نيست، ما وطنمان اسلام است، ما تابع احكام اسلام هستيم، اسلام به ما اجازه نمي دهد كه كشور مسلمي را ما تحت سلطه قرار بدهيم. و ما نخواهيم خواست هيچ وقت، توجه به اين پيدا نخواهيم كرد.

شما ها چه داعي داريد كه دائماً دم از اين مي زنيد كه ايران خطر است براي ما، ايران خطر است براي آمريكا، ايران خطر است براي شوروي؛ نه ايران رحمت است يراي شما... من اميدوار م همه كشورهاي منطقه و دو لت هاي منطقه به خود بيايند ومطمئن باشند كه يك ايران قدرتمند اسلامي براي آنها بهتر است از آمريكا و شوروي؛ آنها فقط مصالح خودشان را در نظر دارند واسلام مصالح كشورهاي اسلامي و مسلمانان را همه را، بلكه مصالح بشر را. ما  به هيچ كشوري طمع نداريم  و  به هيچ كشوري حقي نداريم و خداي تبارك و تعالي به ما اجازه نداده است كه در هيچ كشوري دخالت بكنيم، مگر آنكه مثل دفاع باشد كه امروز ما با اين  دولت فاسد عراق در حال دفاع هستيم... تمام كشورهاي اسلامي بدانند كه ايران ابداً نظري به كشورهاي آنها ندارد، ايران براي جمعيت خود همه چيز دارد و اين طور نيست كه يك كشور  سركش كه بخواهد همه چيز را در تحت سلطه خويش در بياورد. ايران براي خدا قيام كرده است و براي خدا ادامه مي دهد و جز دفاع، جنگ ابتدايي با هيچ  كس نخواهد كرد. من بايد تذكر بدهم. هشدار بدهم به بعضي از اين كشورها كه باز هم كمك كاري مي كنند به دشمن اسلام؛ من هشدار بدهم كه توجه داشته باشيد براي آتيه خودتان زحمت توليد نكنيد. شما هركدام كه امروز به صدام كمك كنيد خيانت به اسلام كرده ايد و مجرم هستيد پيش اسلام، اگر تا امروز عذري مي تراشيديد كه ما از عراق ميترسيم.

اما روز ديگر آن عذر، نيست. عراق، يعني حكومت عراق- خودش را هم نمي تواند حفظ كند تا چه رسد به اينكه بخواهد به شما تعدي بكند؛ اين عذر، منقطع است امروز. ما اگر ببينيم بعضي دولت ها باز كمك مي كنند، كمك نظامي مي كند، كمك مالي مي كنند به دولت عراق، آنها را مجرم مي شناسيم و ان شاءالله با آنها اگربرنگردند، معامله مجرم مي كنيم واحكام اسلام را درباره آنها جاري مي كنيم ومن نصيحت مي كنم باز به آنها كه دير نيست وامروز هم برگرديد و لااقل كمك نكنيد به اين مجرم اصلي و به آن مجرم اصلي تر كه آمريكا باشد.»

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها