0

مبحث 131 طرح صالحین: «گناه و آثار آن»

r_hasti_r
r_hasti_r
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 214

پاسخ به:مبحث 131 طرح صالحین: «گناه و آثار آن»
شنبه 26 فروردین 1396  7:14 PM

سؤالات مبحث این هفته :

1. علت اصلی گناه کردن چیه؟ 

علت اصلی گناه کردن میتونه هرچیزی باشه، ولی به نظر من بیشتر انسان ها برای پر کردن کمبودهاشون، گناه میکنن

1. آثار گناه چیه؟ کوتاهی عمر . کم شدن رزق و روزی . 

دو دسته میشن، دنیوی و اخروی. در دنیا رزق و روزی کم میشه، عمر کوتاه میشه:| اخروی هم که همه میدونن.. هر گناهی یه عذاب جدایی داره

1. به نظرتون بدترین گناه چیه؟ (با دلیل) 

من دروغ رو بدترین گناه میدونم... چون ادامه داره، با یه دروغ کوچیک مجبوری همینجوری دروغ های بزرگ و بزرگ تر بگی

1. شیطان باعث گناه کردن ما میشه و ما رو به سمتش سوق میده یا اراده خودمون؟ 

خوب مسلما شیطان. اصلا کار شیطان همینه.. البته ادامه دادن و انجام دادنش بسته به اراده ی خودمونه

1. چطور میشه آثار گناه رو از بین برد؟ 

ترک گناه و توبه کردن و انجام اعمال شایسته

1. چرا گناه میکنیم وقتی از عاقبتش مطلعیم؟

چون در اون لحظه به یاد خدا و قیامت نیستیم. اگر هر لحظه و هرجا به یاد خدا باشیم مطمئنا از تعداد گناهامون کاسته میشه

1. اگه گناهی مرتکب بشیم و ازاون مطلع نباشیم، با اون گناهی که آگاهانه انجام میدیم در یه ترازو قرار میگیره؟ 

فکر نمیکنم. گناهی که از گناه بودنش خبر نداریم و مرتکبش شدیم خیلی با گناهی که از روی آگاهی و به عمد انجام شده، فرق داره

1. قطعاً زندگی بدون مشکلات و گرفتاریها و مصیبت ها نیست، این مشکلات، گرفتاری ها و مصیبت ها از گناه نشأت میگیره؟ 

بله. به نظر من بیشتر مشکلات و بدبختی های عده ای از مردم( و نه همه ی اونها) به خاطر مرتکب شدن گناهان ریز و درشته

مدیر تالار گفتگوی آزاد

تشکرات از این پست
mty1378 omiddeymi1368 salma57 emamedavazdah magam4u mosabeghat_ravabet shayesteh2000 zinab84
دسترسی سریع به انجمن ها