0

ته دیگ آردی، برای برنج های مهمانی!

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

ته دیگ آردی، برای برنج های مهمانی!
پنج شنبه 24 فروردین 1396  5:35 PM

وب سایت آشپزباشی: ته دیگ آردی از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. شما می توانید این ته دیگ ترد و خوشمزه را برای همه برنج های خود استفاده کنید و تحسین مهمانانتان را برانگیزید . در ضمن اگر مایل هستید می توانید ته دیگ آرد با زیره ، کنجد یا سیاه دانه درست کنید .

 
مواد لازم:
 
  •     آرد  ۳ قاشق غذاخوری
  •     آب  ۱ لیوان
  •     نمک به میزان لازم
  •     زعفران دم کرده  ۱ قاشق غذاخوری
  •    روغن  ۴ قاشق غذاخوری
 
ته دیگ آردی 
 
 
طرز تهیه:
 
1- آرد را با آب و نمک مخلوط می کنیم. زعفران دم شده را به آن اضافه می کنیم.
 
2- روغن را در قابلمه ریخته، کمی که داغ شد آرد و آب را داخل آن می ریزیم.
 
3-می توانید بعد از ۳ دقیقه که ته دیگ خودش را گرفت برنج را روی آن بریزید و دم کنید.
 
نکاتی در مورد طرز تهیه ی ته دیگ آردی:

1- این میزان مواد برای ته قابلمه سایز ۲۴ است . اگر قابلمه بزرگتری دارید به نسبت سایز مواد را افزایش دهید.

2- غلظت مواد شما باید مثل ماست رقیق باشد.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza mty1378
دسترسی سریع به انجمن ها