0

جانبازان شهيد دفاع مقدس

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

جانبازان شهيد دفاع مقدس
یک شنبه 19 دی 1389  9:01 PM

شهدا> جانبازان شهيد > عباس آزادي


شهيد عباس آزادي

تاريخ تولد :1343

نام پدر :طفرقه

تاریخ شهادت : 12/2/1375

محل تولد :كهكيلويه‌بويراحمد /ياسوج /-

طول مدت حیات :32

محل شهادت :تهران_ بيمارستان ساسان

  مزار شهید :گلزار شهداي ياسوج

عباس آزادي در خانواده‌اي مذهبي در سال 1343 در ياسوج ديده به جهان گشود. پس از گذراندن دوران کودکي به وادي علم و دانش پا نهاد؛ دوران ابتدايي و راهنمايي را با موفقيت و کسب نمرات عالي پشت‌سر گذاشت و وارد دوره‌ي دبيرستان گرديد. استعداد سرشار شخصيت، ادب، صلابت کلام، متانت، رفتار و منش عالي او از همان ابتدا از وي انساني وارسته دوست داشتني ساخته بود طوري که براي همکلاسي‌ها يک معلم و براي معلمين يک دوست صميمي بود.
در اوايل انقلاب زيربناي برنامه‌هاي ارزشمندي هم‌چون برگزاري کلاس‌هاي قرآن و جلسات بحث آزاد فرهنگي ديني و اجتماعي، تشکيل انجمن اسلامي دانش‌آموزي را بنيان نهاد. در سال 1360 وارد حوزه‌ي علميه‌ي ياسوج شد و از اساتيد اخلاق ايشان شهيد عبدالله ميثمي بود. بعد از دو سال جهت ادامه‌ي تحصيل عازم مشهد مقدس شد و در مدرسه‌ي آيت‌الله موسوي‌نژاد به فراگيري علوم الهي پرداخت، بعد از سه سال اقامت در مشهد در سال 1365 به شهر مقدس قم هجرت نمود. درس مکاسب، رسائل و کفايه را در محضر اساتيد بزرگواري هم‌چون آيت‌الله موسوي تهراني و استاد محمدي فرا گرفت و درس خارج اصول را از محضر آيت‌الله مکارم، آيت‌الله وحيد و آيت‌الله گنجي و درس خارج فقه را از محضر آيت‌الله فاضل لنکراني و آيت‌الله تبريزي فرا گرفت. ايشان هم‌زمان با شرکت در درس خارج، موفق به اخذ دانشنامه‌ي کارشناسي ارشد از دفتر تبليغات حوزه‌ي علميه‌ي قم گرديد و هم‌چنين از سال 1371 در موسسه‌ي تخصصي کلام تحت نظر آيت‌الله سبحاني مشغول به تحصيل شد که روزهاي آخر عمر درصدد تکميل پايان نامه‌ي خويش بود. وي ضمن تحصيل در مدرسه‌ي علميه‌ي امام صادق (ع) و مدرسه‌ي علميه‌ي جانبازان قم به تدريس ادبيات عرب و کتب درسي حوزه مشغول بود.
اين روحاني مجاهد، مبلغي موفق و رزمنده‌اي فداکار بود؛ بارها در جبهه‌هاي جنوب و غرب حضور يافت و در عمليات کربلاي چهار، سال 1365مصدوم شيميايي شد. با اين‌که از آن سال تا لحظات آخر عمر از ناحيه‌ي ريه و گوارش به سبب گازهاي شيميايي رنج مي‌برد، اما با روحيه‌ي عالي و توان فوق‌العاده به تلاش و مجاهدت خويش در ميادين علم و جهاد ادامه داد و سرانجام در تاريخ 12/2/1375 در سنّ 32 سالگي به شهادت رسيد.
آخرين روزها با اين‌که همه را مي‌شناخت، مي‌نوشت مرا ببخشيد و اشک از چشمانش جاري بود. بيمارستان ساسان تهران شاهد مناجات و راز و نياز عارفانه‌ي او بود؛ روزها در بيمارستان چشم انتظار مادر بود و ساعتي بعد از ملاقات با مادر، روح مطهرش به ملکوت پر کشيد. مزار پاکش در گلزار شهداي ياسوج قرار دارد.

منبع:روزنامه جمهوري اسلامي   -  تاریخ:  1380/1/23

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها