0

طرز تهیه آبگوشت کرمانشاهی با گوجه سبز

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه آبگوشت کرمانشاهی با گوجه سبز
یک شنبه 13 فروردین 1396  11:44 PM

وب سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه نوعی غذای محلی که مربوط به کرمانشاه است را به شما آموزش داده ایم. آبگوشت کرمانشاهی با گوجه سبز! حالا که فصل این میوه خوشمزه رسیده است، این آبگوشت را حتما درست کنید.

 
 
مواد لازم:
 
  • رب گوجه فرنگی 2تا3قاشق سوپخوری
  • پیاز 2عدد
  • پودر سیر 2قاشق مرباخوری
  • نعنا (خشك) به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • نمك به میزان لازم
  • سیب زمینی 2عدد
  • گوجه سبز 300گرم
  • دنبه 50تا 100گرم
  • گوشت (آبگوشتی) 400گرم
  • حبوبات (شامل نخود و لوبیا سفید) 1لیوان
  • لیمو عمانی 1عدد
  • زعفران (آبكرده و غلیظ) 2قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه آبگوشت کرمانشاهی(با گوجه سبز) 
 
 
طرز تهیه:
 
1-ابتدا نخود و لوبیا را 2بار جوشانده و ابش را خالی میكنیم.مقداری دنبه را داخل ظرف ریخته و آن را آب میكنیم .پیاز را شسته و 4قسمت میكنیم و داخل دنبه تفت میدهیم و به آن مقداری زردچوبه اضافه میكنیم .گوشت را به مواد اضافه كرده و خوب تفت میدهیم و بعد با مقداری اب اجازه میدهیم مواد بپزد.
 
2-گوجه سبز را جداگانه با مقداری نمك میپزیم و از صافی رد میكنیم تا گوشت آن از هسته و پوست جدا شود.بعد از پختن گوشت كمی از دنیه پخته شده را از غذا برمیداریم و آن را روی حرارت آب میكنیم و رب گوجه فرنگی را به آن افزوده و تفت میدهیم و بعد پیازهای غذا را از آن جدا كرده و به همراه نعنا خشک ،پودر سیر،زعفران،گوجه سبز پوره شده و نمک و فلفل مخلوط كرده و خوب میكوبیم و به آبگوشت اضافه میكنیم. سیب زمینی ها را هم پوست کنده و به همراه لیمو عمانی شسته شده اضافه میكنیم و اجازه میدهیم غذا كاملا جا بیفتد.
 
نكات:
 
 
1-این آبگوشت خوشمزه مخصوص كرمانشاه است.
 
 
2-در صورت تمایل از مقدار بیشتری گوجه سبز در غذا استفاده كنید.
 
 
3-توجه داشته باشید میزان دنیه نوشته شده جدا از میزان دنبه همراه با گوشت آبگوشتی است ولی اگر دوست ندارید غذا خیلی چرب شود از به كار بردن دنبه اضافی اجتناب كنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها