0

💬💬💬اتاق فکر راسخونی💬💬💬

mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7386

پاسخ به:💬💬💬اتاق فکر راسخونی💬💬💬
شنبه 19 فروردین 1396  4:39 PM

نقل قول borkhar

نقل قول siryahya

نقل قول mty1378
پیشنهادمو اون طرف گفتم اینطرفم میگم : 

پیشنهاد اول: چطوره همه نجومی کار شیم اینطوری برا سایتم بهتره مگه نه ؟ هوم نظرتون ؟ 

پیشنهاد دوم : اگه مخالفین چطوره سایت یه برنامه ای بچینه که کسایی که در روز بیش از 100 پست ارسال میکنند یک روز مسدود بشند !!! اینجوری دل بعضیا خنک میشه !!!!

ولی خب یه مشکلی داره گزینه دوم.اینکه ممکنه نجومی کارهای تک کاربری، مولتی کاربری بشن و باز هم به نجومی کار کردن ادامه بدن ک بازهم افراد با مولتی کاربری مشکل دارن.پس بهتر نمیشه که بدترم میشه.

پس بهتره از همون گزینه اول استفاده کنیم اون دیگه مشکل خاصی نداره و خیلیم خوبه چون همه جزو گروه نجومیا شدن 

از برخی ها باید سوال کرد:

به نظرتون پست زیاد زدن برای سایت بهتره یا بد؟؟؟ به نظر من به دلیل بهبود رتبه در بین سایت های دیگر خیلی بهتره!

حالا این وسط چون بعضیا وقت ندارن یا وقت نمیزارن یا دوست ندارن یا اصلا نمیتونن و یا .... دلیلی نمیشه که بقیه هم به پیشرفت سایت فکر نکنن

دقیقا با نظرتون موافقم

به نظرتون آقای طاهرزاده  اینهمه پست پشت سرهمی برا راسخون زد خوبه ؟؟

یعنی اینی که کلی پست پشت سرهم زده شه بدون هیچ بازدید کننده بهتره ! فقط این میتونه رتبه ی سایت رو ببره بالا !!!!!!!!!!!!

تعجب میکنم !!!!!که چه چیزایی باعث پیشرفت سایت میشه !!!!!!!!!!!!!

بازدید هم میشه از سایتای دیگه که میان براشون میشه یه منبع کپی پیستی کامل و جامع پاسخ به:💬💬💬اتاق فکر راسخونی💬💬💬 

هر کسی سلیقه ای داره یوقتی میبینین یه کسی از مطلبای ارسالی خوشش میاد و دنبال میکنه 

شاید چندتاییش خونده بشه و خوششون بیاد همونم کافیه 

حالا کم پست زدن یعنی بهتره ؟ 

وقتي مي گوييم علي غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را 
وقتي مي گوييم حسين غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را
 خدا نکند روزي بگويند مهدي غريب بود که آينده گان لعنتمان کنند

!جنـگ نـرم , تـفـنـگ نميخواهد چـادر ميخواهد

تشکرات از این پست
borkhar siryahya nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها