0

یه نظر خواهی و سوال از شما

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:یه نظر خواهی و سوال از شما
جمعه 11 فروردین 1396  11:38 AM

نقل قول mty1378
نقل قول siryahya
نقل قول mty1378

قبل از عملی کردن این پیشنهادات باید یکاری کنید سایت مشکل یا نواقصی که داره برطرف بشه indecision ادم سر یه پست زدن انقده علاف نشه

همش فکر میکنم مشکل از نت منه بعد یه سایت دیگه که باز میکنم به ثانیه نکشیده باز میشهپاسخ به:یه نظر خواهی و سوال از شما

درسته و همین امر باعث ترک خیلی از کاربران راسخون شده تا حالا

ولی ما هر چی گوشزد کردیم افاقه نکرده تاحالا. شایدم هدف اونا یه چیز والاتری باشه (بچه های بالا)

به نظرم قبل هر کاری باید بیان از خود کاربرا یه نظرخواهی بکنن خیلی عالی میشه که این تو راسخون به ندرت پیش اومده و اکثرا هم اگه روی داده باشه سیاست های خودشون رو پیش بردن

ایکاش یکی از مسئولین از جنس خود کاربرا بود..........

اگه تو یه تاپیک همه رو کاربرا بیان کنند و مسیولین تک به تک جواب قانع کننده!!! بدن ماهم یه چیزایی برامون روشن میشد .

دقیقا ولی هیچ موقع نشده این طوری چون مسئولان به فکر راضی نگه داشتن کاربرا نیستن به صورت 100 درصد.

من نمیگم ادم میتونه صد درصد راضی کنه کاربرا رو ولی میتونه جوابای قانع کننده ای به همه سوالای کاربرای حداقل فعال و دلسوز بده تا اونا حداقال انتظاراتشون رو بیارن پایین ولی چه کنم ....

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
mty1378 omiddeymi1368 ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها