0

کله ‌جوشک یا کلک سوز

 
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1393 
تعداد پست ها : 10952
محل سکونت : خراسان رضوی

کله ‌جوشک یا کلک سوز
سه شنبه 8 فروردین 1396  7:03 PM

#آشپزی
کله ‌جوشک یا کلک سوز
غذای محلی کهگیلویه و بویراحمد
 این غذا، نوعی غذای ساده است که از دوغ درست می‌شود. ابتدا پیاز و پونه را در روغن تفت می‌دهند و پس از این‌که پیاز قرمز رنگ شد، دوغ را به آن اضافه می‌کنند. معمولا به تعداد هر نفر یک لیتر دوغ استفاده می‌شود. سپس کمی ادویه به آن اضافه می‌کنند و می‌جوشانند. زمانی که غلیظ و سبز رنگ شد، با نان محلی آن‌را می‌خورند. این غذا بیشتر در مناطق گرمسیری در فصل بهار توسط عشایر مصرف می‌شود.

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها