کله جوشک یا کلک سوز
سه شنبه 8 فروردین 1396 7:03 PM
#آشپزی
کله جوشک یا کلک سوز
غذای محلی کهگیلویه و بویراحمد
این غذا، نوعی غذای ساده است که از دوغ درست میشود. ابتدا پیاز و پونه را در روغن تفت میدهند و پس از اینکه پیاز قرمز رنگ شد، دوغ را به آن اضافه میکنند. معمولا به تعداد هر نفر یک لیتر دوغ استفاده میشود. سپس کمی ادویه به آن اضافه میکنند و میجوشانند. زمانی که غلیظ و سبز رنگ شد، با نان محلی آنرا میخورند. این غذا بیشتر در مناطق گرمسیری در فصل بهار توسط عشایر مصرف میشود.