0

**داستان های کوتاه و جملات پند آموز**

mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7386

پاسخ به:**داستان های کوتاه و جملات پند آموز**
سه شنبه 15 فروردین 1396  12:36 PM

از آدم تا خاتم، داستان خلقت

💎میخوام یه داستان برات بگم. یه داستان که به تو هم مربوط میشه. یه جورایی داستان زندگی تو هم هست.
یه روزی خدا فرشته هاش رو جمع کرد و گفت امروز میخوام اشرف مخلوقاتم رو بهتون معرفی کنم. جانشین خودم رو.
قراره بشه با ارزش ترین موجودی که خلق کردم. بشه مایه افتخار من. اسمش رو گذاشت آدم.
اون وقت رو به فرشته هاش کرد و گفت سجده کنید اگر به من ایمان دارید. همه سجده کردند به جز ابلیس. حتما داستانش رو خوندی.ابلیس مغرور شد و سرپیچی کرد و شد اولین رانده شده از درگاه خدا. البته آخریش هم نبود. ابلیس رو به خدا کرد و از خدا مهلت خواست و خدا هم مهلتش داد.
ابلیس رو به خدا کرد و گفت: این موجود از گل خشکیده آفریده شده. پس چرا ادعا داری که اشرف مخلوغاته. پس ثابت کن.
امتحانش کن.
این جوری بود که خدا انسان رو آزمایش کرد و میوه ممنوعه شد اولین وسیله آزمایش آدم. ولی آدم فریب وسوسه های شیطان رو خورد و در اولین امتحان رد شد و باعث خوشحالی شیطان شد.
ولی آدم زود متوجه اشتباهش شد و از خدا طلب بخشش کرد. خدا هم بخشید ولی به خاطر این خطا آدم تنبیه شد. اول خدا آدم رو عریان کرد و آدم با توجه به غریزه ی وجودیش شروع کرد به پوشوندن خودش.
آدم تبعید شد تا نسل های بعد هم مورد آزمایش قرار بگیرند. برای آزمایش انسان وسایلی فراهم شد. و اینجا بود که بعضی چیزها شد میوه ممنوعه. هر روز که میگذره انسانها مورد آزمایش قرار میگیرند و در این بین عده ای رد میشن و عده ایی هم پیروز میشن و باعث سربلندی و فخرفروشی خدا میشن. مثلا زمانی که ایوب نبی در مقابل مشکلات و سختی ها صبر کرد خدا برای فرشته هاش فخر فروشی کرد. یا زمانی که ابراهیم خلیل الله پسرش رو به فرمان خدا و برای رضای خدا به قربانگاه برد. و یا زمانی که آقا اباعبدالله الحسین(ع) با تمام دارو ندارش در راه خدا جهاد کرد خدا فخرفروشی کرد و گفت این اشرف مخلوقات منه این خلیفه من بر روی زمینه.
پس حواست باشه که تو این امتحانهاچه نتیجه ایی رو میگیری ؟؟
میشی باعث مباهات یا خجالت؟؟

وقتي مي گوييم علي غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را 
وقتي مي گوييم حسين غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را
 خدا نکند روزي بگويند مهدي غريب بود که آينده گان لعنتمان کنند

!جنـگ نـرم , تـفـنـگ نميخواهد چـادر ميخواهد

تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها