پاسخ به:⏳⏳⏳ شمارش معکوس ظهور ⏳⏳⏳
پنج شنبه 3 فروردین 1396 11:36 AM
بعد از ذکر و شرح پنج علامت حتمی ظهور منجی می رسیم به پاره ای از پیشگویی هایی که محقق شده و اون دسته که هنوز محقق نشده.
انحراف و فساد بنی عباس:
امام باقر (ع) می فرمایند:بنی عباس به سلطنت میرسند و همواره در عیش و نشاط و وفور خوشیها خواهند بود تا اینکه در میان آنها اختلاف می افتد و پس از آن که دچار اختلاف شدند حکومت را از کف میدهند.(الغیبه نعمانی ص 175 )
( لازم به یادآوری است که امام باقر(ع) قبل از زوال سلسله ی بنی امیه به شهادت رسیدند و هجده سال بعد عباسیان بر مسلمانان مسلط شدند)
اختلاف اهل مشرق و مغرب:
که منظور عصر کنونی ماست البته از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون_ که دو دولت وجود داشتند که یکی مدعی جمهوری در مشرق بود و دیگری خود را فرمانروای غرب می شمرد.که این اختلافات اکنون نیز ادامه دارد.
امام باقر در ادامه ی روایت قبل می فرمایند: و اهل مشرق و مغرب دچار اختلاف می شوند.(الغیبه ص 175)
انحراف جامعه ی اسلامی:
ابن عباس از رسول الله (ص) نقل میکند: زمانی می رسد که کافران فرمانروای مردم و فاجران سرپرست مردم می شوند و ظالمان آنها را یاری می کنند و فاسقان هم مشاور آنها می شوند. در چنین زمانی سه خسف ( فرو رفتن) پیش آید: در مشرق،مغرب،و جزیره العرب و بصره را هم یکی از نوادگان تو که زنگی ها از او پیروی می کنند خراب می کند.(بشاره الاسلام ص 5)
پس از من رهبرانی آیند که به راه و طریق من هدایت نگردند و به سنت من هم رفتار نکنند از میان آنها مردانی قیام خواهند کرد که قلبهاشان قلب شیطان است در کالبد انسان (تاریخ الغیبه الکبری ص 450)
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.