0

⏳⏳⏳ شمارش معکوس ظهور ⏳⏳⏳

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:⏳⏳⏳ شمارش معکوس ظهور ⏳⏳⏳
پنج شنبه 3 فروردین 1396  11:36 AM

شهادت نفس زکیه:

حضرت مهدی (عج) فرستاده ای از جانب خویش به مکه اعزام می کند، جوانمردی هاشمی ( محمد بن الحسن که همان نفس زکیه است) که در 25 ماه ذی الحجه وارد مسجدالحرام شده و بین رکن و مقام می ایستد و نامه ای شفاهی از حضرت برای مردم مکه قرائت می کند که در این نامه خبری از توهین وبی احترامی و تهدید نیست.
ابو بصیر از امام باقر (ع) روایت می کند:
حضرت مهدی (ع) به یاران خویش می فرمایند: ای همراهان من مردم مکه مرا نمی خواهند، ولی برای اینکه حجت بر آنها تمام شود و خود نیز به وظیفه ام عمل کرده باشم یکی از شما را به سوی او می فرستم. سپس به یکی از یارانش می فرمایند: به سوی اهل مکه برو بگو ای اهالی مکه من فرستاده ی حضرت مهدی (ع) هستم و او برایتان چنین پیغام فرستاده " که ما خاندان رحمت و معدن رسالت و خلافتیم. ما نوادگان حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلاله ی پیامبران هستیم. به ما ظلم شده و آزار رسانده اند و ما را سرکوب کرده اند. پس از شما یاری و نصرت می خواهیم." وقتی این جوان پیام را میرساند به سوی او هجوم آورده و مابین رکن و مقام سرمی برند.(بحارالانوار ج 52 ص 307)

امام صادق می فرمایند: فاصله ی قیام حضرت مهدی (ع) و کشته شدن نفس زکیه تنها پانزده شب است.(الارشاد ج2 ص 374)

مشابه چنین فاجعه دردناکی در مدینه بر سر پسر عموی نفس زکیه، که نام خودش محمد و نام خواهرش فاطمه است(احتمالا دوقلو هستند) میآید و هر دو را بر سر در مسجدالنبی اعدام میکنند.( بشاره الاسلام ص 177/یوم الخلاص ص 665)

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
mty1378 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها