0

صندلی داغ بهاری

borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

پاسخ به:صندلی داغ بهاری
شنبه 12 فروردین 1396  4:13 PM

سلام و عرض ادب....از بس تو صندلی داغ و سوژه شرکت کردم فکر کنم ایندفعه با تخم مرغ و اینا ازم استقبال شه....پاسخ به:صندلی داغ بهاری

ولی خوب نمیشه دعوت دوستان رو رد کرد............smiley

1- بیوگرافی :
نام ((بووووووق)) نام خانوادگی ....بووووووق..........سن ..... استان :اصفهان شهر:بوووق........... تحصیلات :لیسانس شغل :خانه دار

2- دوست داشتی اسمت چی باشه؟اسمم همینی که هست خوبه....اگه نام کاربریم رو بخواین دوست داشتم فاطمه زهرا باشم.

3-  چه غذاهایی را دوست داری؟فلافل.....الویه......و....این داستان ادامه دارد

4- دوست داری اسم بچه هاتو چی بذاری؟از ما که دیگه گذشته.....اسم پسرم حسین هست....از اسم امیرحسن و حسنا هم خوشم میاد

5- دوست داشتی غیر از شهر خودت بچه کدوم شهر باشی؟یاده این جوکه افتادم که میگفت : به یه نفر میگن آرزوت چیه میگه : اینکه پایتخت رو بیارن شهر ما تا منم بشم بچه تهرونی....خنده....

شمال رو خیلی دوست دارم...........

6- به کدوم شهرهای کشورمون دوست داری سفر کنی؟شهرهای شمالی.....شهرهای جنوبی

7-  اگر به سال 95  برگردی چه کارایی انجام نمیدادی؟

8- اگر بگن تموم زندگیت ی فیلم بوده اسم زندگیت رو چی میذاشتی؟سالهای دور از خانه.............laugh

9- از چه چیزی تو زندگیت بیشتر از همه میترسی؟مسخره کردن.....

10- اگه قرار باشه 3 تا آرزوت همین الان برآورده بشه ، آرزوهات چیه؟اولیش خصوصیه.....دومیش زیارت امام حسین.....سومیشم خصوصیه

11- اولین چیزی که با این کلمات به ذهنت میرسه؟

کربلا:

مادر:عشق.....

پدر:

راسخون:اعتیاد......خنده

عیدی:پول.......

لحظه تحویل سال:بهترین ها

سال95:

کتاب :مظلومیت......

کیف مدرسه :ساندویچ نون و پنیر

شب امتحان :اضطراب...خستگی

فیلم سینمایی :بیکاری

12- اگر بهت بگن روی بزگترین تابلوی دنیا یه جمله  بنویس که همه ی دنیا ببینن چی مینوشتی؟

بپذیریم که : وجود آدمی دو بخش داره : اولیش چیزایی که انتخاب خودش نیستن و به طور طبیعی داده میشن که نباید مسخره شن.

دومیش چیزایی که انتخاب خودش  هست و به دیگران ربطی نداره

13- خودت از کدوم اخلاقت بدت میاد؟لجبازی.......عجول بودن

14- طرفدار کدوم ورزش و تیم ورزشی هستی؟والیبال

15-  شعارت توی زندگی چیه؟

16- بهترین سال در زندگیت؟سال 89

17- بهترین و بدترین  اتفاقی که در سال 95 برایت رخ داده؟بهترین ها........نمیدونم........بدترین ها: فوت مادر بزرگم......
18-از چه طریق با سایت راسخون اشنا شدی؟همسرم

19 در زندگی بیشتر از همه مدیون چه کسی هستید؟همسرم

20- در کدام تالار راسخون بیشترین فعالیت را داشتی؟؟آموزش خانواده....دیدنی ها و شنیدنی ها رو بیشتر پست میزنم.....ولی تالارایی که مطالبشون رو میخونم : گفتگوی آزاد.اتاق چت.علم و دانش.

21-اگر بخوای به نظم و  انضباط خودت نمره بدی چند میدی؟"0 تا 20":18

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

تشکرات از این پست
siryahya sayyed13737373 mty1378 farashbandzare omiddeymi1368 mosabeghat_ravabet zinab84 shayesteh2000 farshon rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها