پاسخ به:صندلی داغ بهاری
شنبه 12 فروردین 1396 4:13 PM
سلام و عرض ادب....از بس تو صندلی داغ و سوژه شرکت کردم فکر کنم ایندفعه با تخم مرغ و اینا ازم استقبال شه....
ولی خوب نمیشه دعوت دوستان رو رد کرد............
1- بیوگرافی :
نام ((بووووووق)) نام خانوادگی ....بووووووق..........سن ..... استان :اصفهان شهر:بوووق........... تحصیلات :لیسانس شغل :خانه دار
2- دوست داشتی اسمت چی باشه؟اسمم همینی که هست خوبه....اگه نام کاربریم رو بخواین دوست داشتم فاطمه زهرا باشم.
3- چه غذاهایی را دوست داری؟فلافل.....الویه......و....این داستان ادامه دارد
4- دوست داری اسم بچه هاتو چی بذاری؟از ما که دیگه گذشته.....اسم پسرم حسین هست....از اسم امیرحسن و حسنا هم خوشم میاد
5- دوست داشتی غیر از شهر خودت بچه کدوم شهر باشی؟یاده این جوکه افتادم که میگفت : به یه نفر میگن آرزوت چیه میگه : اینکه پایتخت رو بیارن شهر ما تا منم بشم بچه تهرونی....خنده....
شمال رو خیلی دوست دارم...........
6- به کدوم شهرهای کشورمون دوست داری سفر کنی؟شهرهای شمالی.....شهرهای جنوبی
7- اگر به سال 95 برگردی چه کارایی انجام نمیدادی؟
8- اگر بگن تموم زندگیت ی فیلم بوده اسم زندگیت رو چی میذاشتی؟سالهای دور از خانه.............
9- از چه چیزی تو زندگیت بیشتر از همه میترسی؟مسخره کردن.....
10- اگه قرار باشه 3 تا آرزوت همین الان برآورده بشه ، آرزوهات چیه؟اولیش خصوصیه.....دومیش زیارت امام حسین.....سومیشم خصوصیه
11- اولین چیزی که با این کلمات به ذهنت میرسه؟
کربلا:
مادر:عشق.....
پدر:
راسخون:اعتیاد......خنده
عیدی:پول.......
لحظه تحویل سال:بهترین ها
سال95:
کتاب :مظلومیت......
کیف مدرسه :ساندویچ نون و پنیر
شب امتحان :اضطراب...خستگی
فیلم سینمایی :بیکاری
12- اگر بهت بگن روی بزگترین تابلوی دنیا یه جمله بنویس که همه ی دنیا ببینن چی مینوشتی؟
بپذیریم که : وجود آدمی دو بخش داره : اولیش چیزایی که انتخاب خودش نیستن و به طور طبیعی داده میشن که نباید مسخره شن.
دومیش چیزایی که انتخاب خودش هست و به دیگران ربطی نداره
13- خودت از کدوم اخلاقت بدت میاد؟لجبازی.......عجول بودن
14- طرفدار کدوم ورزش و تیم ورزشی هستی؟والیبال
15- شعارت توی زندگی چیه؟
16- بهترین سال در زندگیت؟سال 89
17- بهترین و بدترین اتفاقی که در سال 95 برایت رخ داده؟بهترین ها........نمیدونم........بدترین ها: فوت مادر بزرگم......
18-از چه طریق با سایت راسخون اشنا شدی؟همسرم
19 در زندگی بیشتر از همه مدیون چه کسی هستید؟همسرم
20- در کدام تالار راسخون بیشترین فعالیت را داشتی؟؟آموزش خانواده....دیدنی ها و شنیدنی ها رو بیشتر پست میزنم.....ولی تالارایی که مطالبشون رو میخونم : گفتگوی آزاد.اتاق چت.علم و دانش.
21-اگر بخوای به نظم و انضباط خودت نمره بدی چند میدی؟"0 تا 20":18